設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[港版] 龍珠tv版DVD....(搵餐飽)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
一係唔搵, 一搵原來要執咁多野出黎至得, 但話左想POST就一定要做....

希望大家鍾意, 去相

由細到大......

先由細路仔開始....

到成年...

到GT (最廢既系列)

買左咁耐好多都未睇, 都唔知幾時至睇得晒, 但身為FANS就梗係要KEEP返SET至得.
呢SET DVD買無難度(不過依家都難搵齊), 係搵位放就有難度.

原來仲有好多DVD未睇過, 好似MI:1,2,3, 真係要得閒就清下至掂.

評分

參與人數 10威望 +92 金錢 +20 收起 理由
timchan + 10 + 10 精彩Report
LCPD + 10 + 10 精彩Report
tommychan1021 + 10
leefai1106 + 10
mchim3010 + 8
alanchu + 9
kennethc2k + 10
SonSon + 5
sutter + 10
Collection + 10

查看全部評分

星級玩家

師兄連GT 版都有~
支持~

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

師兄連GT 版都有~
支持~
P@$$W0RD 發表於 2012-4-7 21:49

GT咁廢既系列, 雖然好HATE, 但話晒成套系列, 買黎擺都要LA.

星級玩家

76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

GOOD !!  ...

星級玩家

GT咁廢既系列, 雖然好HATE, 但話晒成套系列, 買黎擺都要LA.
Hon 發表於 2012-4-7 21:50

GT 完全無左當年風格~~~好似係人物依舊, 故事全非咁~

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 1# Hon

咁有心機嘅post, 唔加分唔得

另外想問GT真係唔好睇 因為我從未睇過

黃金玩家

個人祇鍾意首系列,Z已不太喜歡,GT系算把啦!!!

1萬

鑽石玩家

回復  Hon

咁有心機嘅post, 唔加分唔得

另外想問GT真係唔好睇 因為我從未睇過{:6_1 ...
Collection 發表於 2012-4-7 22:08

GT.....其實我都係睇d唔睇d, 因為一開始嗰幾集話悟空變返細路我己經想投訴, 之後仲要整d暗黑神龍出黎真係想死.....

對我黎講, 由打完菲利之後龍珠可以完結, 可惜跟住既斯路, 布歐...好明顯係jump嗰邊為賺錢就逼住畫, 仲要畫埋GT, 可以話好既漫畫都畫到爛.

但點都好, 我都係鍾意細個到Z為止, 至於GT...除非係FANS或錢多, 否則唔睇無損失, 留返個對龍珠既好印象俾自己仲好.

星級玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

依家電視由頭開始播番, 我都回味得好過癮, 師兄咁齊仲有全套, 果真勁

1萬

鑽石玩家

依家電視由頭開始播番, 我都回味得好過癮, 師兄咁齊仲有全套, 果真勁 ...
dickchan 發表於 2012-4-7 22:38

家陣J2回味最衰係D配音同CUT左部份片段, 唔夠原汁原味, 睇得又無咁過引.....