設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: poppersan

[其他] 淘回來的HIFI 机架....出咗事

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章

回復 1# poppersan

唔過數,劣評,再維權,佢就會同你唔掂傾到掂嫁啦

星級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

都幾覺眼喎!

進階玩家

第一次在淘宝訂野就出咗事.....

送貸- 比原定的早了一天,要我趕返屋企..如果唔收貨又要復活節後..
腳釘 ...
poppersan 發表於 2012-4-5 15:49

唉 !! 訂造錯SIZE時常見,我訂左隻92"JK幕諗住幾日假期可以慢慢玩,點知今日QQ比賣家追先知原來星期一件貨已經到左香港,不過寫錯左我電話,所以搵唔到我,攪到要10/4先送到上樓 !!

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔收貨可以唔俾錢, 支付寶唔會過數俾賣家

(我試過唔收貨(爵士CD架高底不平), 佢地收唔到錢, 佢地寧願送多 ...
shiftvictor 發表於 2012-4-5 16:14

又唔錯
Oppo93  -  Cary 11v HD Video Processor  -
Lexcion RV5  -  Victor SX-500 Spirit - JL Audio F110

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

淘寶買野貨不對板成日都會發生
Naim CD5xs
Naim 202/200  Hi cap
Onkyo Av 5010  Oppo 103
ProAc D20R    Sonus Faber Venere中置
Chartwell BBC LS3/5
Mirage OMD 5後置     REL T 7
Graham 3/5閒置

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

一於要佢換!!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

回復 7# 小瑟

沖X....
多謝Ching 們教路...
最後..與賣家講好.
賣家會補回腳釘及即時退回一些費用,算他負責任囉.
現在將兩架中間放超低音...又唔係甘覺唔同Size

黑鑽玩家

AV道友

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

樓主,換就應該冇得換,小弟非常明白你感受,因為我1月果時都買左HIFI架,佢d釘腳入5到不特止,幾日後樁腳都裂埋,所以你唯有投訴佢,最後佢應該應係賠返錢俾你
Denon:X7200WA
Marantz :MA500 x3
CDP:7003  BDP:OPPO93  
JVC X30B+OS幕
MK系列: 前750,中750,後55T(4隻)
Sub:JL 110
SINE系列:30A, 牆插:SW-2 LP
PC:CANTON,OTHELLO,LOUIS x2

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

隔山買牛真係要碰運氣, 好彩淘寶買野都算係有保障d

新仔玩家

叫個賣家重寄啦 x2!!!!!