設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[家訪活動] [Post76 官方家訪] 歐陽峰的CAS家訪

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 31# fungl

我都想join埋woo!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

除咗隻xdac, 我仲有好多report未出, 不過呢期好忙好忙, 過多排先啦~~!!  ...
ykluk 發表於 23/3/2012 15:11

好!  等你!!  唔使急, 最緊要快!!!!  

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  fungl

我都想join埋woo!
guly 發表於 23/3/2012 15:13

好!  等我同屋企人度度先吖  

黃金玩家

SrZorro

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

點解個個都想要我粒 Linn  

不過証明你哋識貨
fungl 發表於 2012-3-23 13:53

因為男人粒 linn 其實係冇實際功能架囉.

1萬

鑽石玩家

因為男人粒 linn 其實係冇實際功能架囉.
ivanyiu 發表於 23/3/2012 15:26

我呢粒有喎, 仲會著燈添, 哈哈  

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 43# fungl

等你回覆!!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

你哋就玩得開心啦!冇我份........

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

個家訪內容好熟口熟面

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我無份去…………

1萬

鑽石玩家

哈哈, 剛才心血來潮去 update 咗部 Linn Linn 嘅 firmware, 由 version 2 去 version 5 (上年十二月已出)
update 完即聽吓有乜唔同啦, 唔聽由止何, 一聽直頭笑咗出尼, 正呀!!!  

但正在乜呢?  開估前先講一講一個小經歷:
一開始中毒玩 Hifi 時就已經諗定只會玩 Play File 形式, 而唔會玩播 CD 碟, 因我喜歡東播兩首, 西又播兩首咁聽歌, 如果播 CD 就真係玩死自己了.
跟住機緣巧合咁入咗部 Linn Renew DS, 正好就係我要嘅嘢, 梗係非常開心啦, 咁就叫咗位亦師亦友嘅音响朋友上尼一齊聽啦,
聽呀聽呀之後就問吓佢意見覺得部 Linn 點, 佢話 "密度唔夠".
吓??!!  乜尼架??  聽聲密度唔夠??  好深, 當時完全唔能夠理解, 只係一直記住呢句.   

由於 Linn DS 係可以直接控制 Volume, 所以我係直駁後級, 有人提過我咁駁法亦可能會影响個密度,
但我一路都未諗掂邊隻 Pre Amp 好, 所以咪照聽住先囉.
直到頭先......................登登登登!!!
我終於知道乜嘢係聲音嘅密度喇!!!!!!  新嘅 firmware 提升咗密度, 仲係好多好多嗰隻添呀!!!  
新舊 firmware 之間都幾大分別 (起碼我木耳都聽得出)

總之依家要再聽番之前啲歌, 好好享受吓 "夠密度嘅音樂" !!!!!!!  

NEW firmware support Airplay!! Yes!!

** 純屬個人分享, 大家可當笑話一則就算, thx! **