設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: dts6.1

[外國] 原班人馬繼續鬥飊《狂野時速4》Fast & Furious 4 - 影評

進階玩家

褲村龍

76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章

今日我有朋友去睇左評價非常之好,我都要快 d 入場睇先

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好心急啊,我要下星期先看。

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

睇完你既影評都搞到有d性趣入戲院睇!

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

今日去左黃埔UA, 個場好少人, 好似包場咁
今集都算有d新野看, 不過唔算驚喜, 最精彩預告已經有齊
有d想交代以前既事, 但表達得唔是咁好, 未看過前幾集的人可能看得無咁入戲.
還有, 鏡頭轉得好勁, 有幾幕看到頭暈
對於我鐘意鬥車戲既人仍然覺得正!!! 可惜無咩靓車看, 有點失望......
如果唔是鐘意車既師兄, 可以等出碟.

題外話, 黃埔UA座位唔舒服, 聲響唔是好得(我聽到有爆音),
畫面唔知咩原因, 好暗既感覺...
但勝在平!!!少人!!!方便!!!

進階玩家

褲村龍

我今日都係圓方睇左,有震椅,夠晒過引。本身都幾鐘意第一集,依集好有第一集個感覺,好正!開頭個 part 已經收晒貨,賽街個段又係好正,好有打機 feel ,只係中段講野時悶了少許(約十分鐘),其他部份都 ok 得,整體無咩投訴,都值得入場睇既

黃埔 UA 我都好耐無去睇戲 lu ,因為此終都係舊戲院,無論影院設計,畫面和聲音都唔合格,夠時間的話都會搭車去 狼豪方 或 正方 睇,出得街睇都會選返 d 有汁數新 d 既戲院,睇得舒服開心 d

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我响PP睇早場聲音OK,畫面差咗小小!!!!!

只係講車差小小,唔夠第2,3集真!!!都係要有返美國車,重多過第一集!!!!!過成套戲都算OK而家要等1-4集BOXSET
Denon 4308
Panasonic TH-P50VT30H
Sony  PS3
Oppo 95
Pioneer BDP-05FD
Mirage Omni 150, Omni C-15, Prestige
Energy S8.3
Sound Master 18.3 + WLM Diva

星級玩家

我今日都係圓方睇左,有震椅,夠晒過引。本身都幾鐘意第一集,依集好有第一集個感覺,好正!開頭個 part 已經收晒貨,賽街個段又係好正,好有打機 feel ,只係中段講野時悶了少許(約十分鐘),其他部份都 ok 得,整體 ...
Roy 發表於 2009-4-15 01:11

唉...講起戲院, 我最鐘意就是以前的金鐘UA, 果到d位好舒服, 外國人看較多, 唔會嘈/講野...
可惜無左lu...

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

唉...講起戲院, 我最鐘意就是以前的金鐘UA, 果到d位好舒服, 外國人看較多, 唔會嘈/講野...
可惜無左lu...
Phoenix 發表於 2009-4-16 09:38

而家轉咗AMCD位都唔差, 過價同IFC有得比
Denon 4308
Panasonic TH-P50VT30H
Sony  PS3
Oppo 95
Pioneer BDP-05FD
Mirage Omni 150, Omni C-15, Prestige
Energy S8.3
Sound Master 18.3 + WLM Diva

進階玩家

褲村龍

可惜無左lu...
Phoenix 發表於 2009-4-16 09:38

金鐘 UA 係幾正架,因為西人多,個個都守紀律,唔會講野同埋關電話,都睇得幾舒服架

星級玩家

金鐘 UA 係幾正架,因為西人多,個個都守紀律,唔會講野同埋關電話,都睇得幾舒服架
Roy 發表於 2009-4-17 10:52

遇到知心人啦
我女朋友都好鐘意果度, 我地還因為無左個咁好地方而唔開心過...
還有, 果度既熱狗, 爆谷都特別好食!!!!!