設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[主題新聞] Shure SE535 LTD ~ 解構新聲學結構 (轉載)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

依家UE 俾logitech 收購之後真係好抵買
tf10pro 應該係同shure 535 同級, 但係平好多!
真係想入返隻 ...
smartfai 發表於 2012-2-27 14:09

UE........今非昔比........見到佢D耳機既外型都無晒餵胃口.........

黃金玩家

分別真係極少~ 都係等4單出再諗
guppyguppyguppy 發表於 2012-2-27 14:50

535 RED都3900... 出4單元個價實過4K啦...

1萬

黑鑽玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢隻係ltd 特別版 所以賣貴d
普通535 應該唔使咁貴
莫思身外無窮事
飲盡身前有限杯

黃金玩家

呢隻係ltd 特別版 所以賣貴d
普通535 應該唔使咁貴
ming 發表於 2012-2-27 17:45

都3600啦~ 多個單元唔貴返幾百呀~ haha

黃金玩家

過年前亞皆老街百記仲有連八達通版,唔知而家賣晒未?

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

UE........今非昔比........見到佢D耳機既外型都無晒餵胃口.........
kalok6 發表於 2012-2-27 15:08

s5pro, tf10pro等等都係好樣衰
但係UE 0係未被logitech 收購前已經出左

收購之後最衰的就係由二年保養改做一年

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

s5pro, tf10pro等等都係好樣衰
但係UE 0係未被logitech 收購前已經出左

收購之後最衰的就係由二年保養改 ...
smartfai 發表於 2012-2-27 20:33

我見佢新出果d耳機真係好差.........

黃金玩家

回復 16# smartfai

我都覺得舊UE D樣其實幾醜, 帶起突晒出o黎...

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復  smartfai

我都覺得舊UE D樣其實幾醜, 帶起突晒出o黎...
wahjaja 發表於 2012-2-28 11:56

我以前用的時侯會反轉帶, 咁就冇咁突
都唔明點解0的設計咁差
westone 同埋shure 比較美觀
但係westone 線分口位太短, 條線擺0係前面會有少少頂住條頸, 擺後面又唔方便
shure 的線又粗又重又硬, 又易爆

etymotic er4 仲衰, 樣又唔得, 又突晒出來, 不過我最鐘意佢的聲

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
googleli + 10

查看全部評分

黃金玩家

回復 19# smartfai

ER4的確係唔靚仔, 但係我接受(同情分)~
話晒係十幾年前設計, 我算!!! 又同埋佢比較細, 而且新版係全黑, 唔顯眼~