設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: rx79g

[討論] 終於買咗啦.....但好似中咗蕉

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

cong rx79g兄有新玩具
下次記得在哩D鋪買嘢一定係見貨比錢,立即攞貨走(千萬吾好訂貨)
hintel 發表於 2009-2-28 09:13

收到.....仲要上嚟問咗意見先

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

恭喜晒, 既然買O左就唔好擔心咁多
等待新玩具嘅心情真係好複習
Anthony Chan
AV Blog: avnewbie.com
Full Active 5.2.4 system
Sources: Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, AV Processor: Acurus Muse 16, Speakers: PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Ya

進階玩家

32# rx79g

唔知,輝煌去輝煌買野好唔好,佢入門口個套speaker 好像不錯,而家唔知買canton 還是佢介紹的.部606 整來整去都出唔到true hd 可能部最平的東之hddvd 出唔到.唉而家都唔知用乜speaker 好.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

32# rx79g

唔知,輝煌去輝煌買野好唔好,佢入門口個套speaker 好像不錯,而家唔知買canton 還是佢介紹的.部606 整來整去都出唔到true hd 可能部最平的東之hddvd 出唔到.唉而家都唔知用乜speaker 好. ...
dick1689 發表於 2009-2-28 10:48

呢間OK的
我成set響度買都係訂貨
等一星期
之後隻中置玩左幾日
膠邊有吱吱聲要拎去換
但隻中置冇哂貨之後他借一隻俾我玩住先,但冇寫單據
還之前我影哂相先還
而家玩左兩個月都冇問題

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

1# rx79g

恭喜哂呀!X4

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

終於買咗AMP + 5.1啦:
FRONT: KLIPSCH B-2
CENTRE: MISSION EH-3C
SURROUND: MISSION EH-3S
WOOFER: MQ-8AS
AMP: DENON 2309

本來我買咗SONY DG-820/BLACK, 但SALES"話"要訂, 所以要三月尾先有, 同D FRIEND講開.... ...
rx79g 發表於 2009-2-28 01:08

中咗蕉!! 我果次係"華人"買606+CHT-8R.幾驚佢話冇貨!點知! 要CHT-8R換impact mini!  灰!

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜晒, 既然買O左就唔好擔心咁多
等待新玩具嘅心情真係好複習
chhanthony 發表於 2009-2-28 10:47

HAHA...好心急...

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

...THANK YOU大家意見....諗嘅時候好理智, 但去買時就1516, 結果就...
rx79g 發表於 2009-2-28 08:59

n年前去過9樓對上買hifi..佢標到比其他平好多..
原來真係無貨..之後會叫你買第2隻機.....
最後去番8/f買...服務好幾倍....

進階玩家

呢間OK的
我成set響度買都係訂貨
等一星期
之後隻中置玩左幾日
膠邊有吱吱聲要拎去換
但隻中置冇哂貨之後他借一隻俾我玩住先,但冇寫單據
還之前我影哂相先還
而家玩左兩個月都冇問題 ...
TSZKIT0629 發表於 2009-2-28 13:04

tomorrow go to see it again

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

有蛇
真係要小心d
某d層數隨外
anyway, 等收貨, 恭喜