設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[投影機/幕] 超級電源線~~~有新圖(轉載)

進階玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

轉載:http://www.jenving.se/
actester_off.jpg actester_on.jpg bsplug.jpg csbs.jpg lorad1_2.jpg lorad_closeup.jpg Lorad_cs_eu_v2.jpg sweu.jpg swf-10.jpg

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

最下面 D IEC 插.... 好膠.........

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

個 TOPIC如果可以清楚D就好勒~~~THANKS~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

進階玩家

最下面 D IEC 插.... 好膠.........
syau 發表於 24/2/2009 16:39

因為佢裡面d料用上24k鍍金,可能對於傳送方面較為理想,外型都幾得意.
雖然膠咗d ,我又鍾意佢灰色加白色 .
有關Supra LoRad Screened Mains Cable 3G 1.5/2.5 sqmm 低輻射摒蔽電源線
.專利的輻射遮蔽電源線,讓您的設備免於電場(electric field)外溢, 有電場外溢即表示有電場干擾, 它會引起聲音品質的失真, 電場輻射一般相信對人體不好, 或者醫學報告顯示曝露在電場干擾中能產生電氣過敏和甚至癌症.
* 可用 SUPRA電場/AC電壓測試筆, 偵測電場外溢的問題,
.LoRad代表低交替電場特性
.短斜線芯盤繞取消輻射和撿拾交互電磁場(Magnetic alternating fields)
.通過HD 21.5 S3 CE歐規, 皮線2x30,000次曲直使用試驗安規
.環保音響電源線

加埋都係幾百蚊1條PC(DIY)平平地都玩得過.

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

佢 D 頭平唔平?? 好似唔多人用...

進階玩家

佢 D 頭平唔平?? 好似唔多人用...
syau 發表於 24/2/2009 17:39

兩舊水度

星級玩家

兩舊水度
君子協定 發表於 2009-2-24 17:53

都唔平喎....

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

樓主唔改唯有我幫你改勒~~~

進階玩家

樓主唔改唯有我幫你改勒~~~
小瑟 發表於 25/2/2009 09:42

真係麻煩咗你tim謝謝你!

5萬

總版管

唔好咁講, 我都怕你唔高興, 不過我見個主旨唔知講乜會好 CONFUSE, 所以我就做左先呢!!
你如果唔鐘意呢個可以改返你鐘意既主旨架~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.