設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: benny888

[藍光播放機] lee 部機點睇 ?? asus bds700

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

我都有興趣喎, 香港有未呀?
sclendan 發表於 2012-1-26 05:17

還未><

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

一雞死,一雞鳴。
BDP呢啲嘢,只要IN,不要D&G。

USB外接儲存裝置檔案系統支援 : EXT3, ...
Big_McIn 發表於 2012-1-26 08:28

我就係見他 又support iso 又qdeo 又平......

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

還未>
benny888 發表於 2012-1-26 22:23

淨係得台灣有? 會唔會遲d黃金有人攪到返黎呢?  即係好似media player咁, 黃金高登大把貨!
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

淨係得台灣有? 會唔會遲d黃金有人攪到返黎呢?  即係好似media player咁, 黃金高登大把貨!  ...
sclendan 發表於 2012-1-26 22:47

其實台灣都係出左一陣only ,,,, so i think hk will hv soon

新仔玩家

回復 24# benny888

呢部我留意了好耐。好多台灣用家話mkv support 不足(好多mkv file play 唔到)

http://www.hd.club.tw/thread-123957-6-1.html

不知Asus會不會fix. 總之諗住用來睇mkv的話就要睇定D。

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

回復  benny888

呢部我留意了好耐。好多台灣用家話mkv support 不足(好多mkv file play 唔到)

不知Asu ...
jajumbo 發表於 2012-2-4 23:45

mkv 我沒所為 haha , bd iso is enough for me

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

mkv 我沒所為 haha , bd iso is enough for me
benny888 發表於 2012-2-4 23:51

me too....
不過有mkv當然更好啦..... 我估Asus應該fix到既, 話晒佢做開電腦product, 無理由佢攪唔掂下嘩?
我反而擔心有朝一日部機黎到香港會被人抄起黎賣姐, 大家都知香港賣野d價啦....
Brother有無聲氣呢?
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

me too....  
不過有mkv當然更好啦.....  我估Asus應該fix到既, 話晒佢做開電腦p ...
sclendan 發表於 2012-2-5 02:01

最怕無得賣jar .....