設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[請教] 救命…有無大夫呀?!!!

星級玩家

exchange everyday.....

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
唔係俾錯電壓…而係我想砌番個全聲道雙擴大[用lineout出落後級,加埋自已既spkA咁bi番每一條聲道]

本來一切進展順利…我亦唔係等一次咁玩…只係因為超級勁很麻煩同需要大量線材!所以拖到而家先攪
之前掛住換電視

跟住我居然犯左個好很基本既死罪…就好似炒反唔記得用冷反炒先好食咁…
biwire隻中置時…我…我我唔記得走jumper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

就係俾呢隻mission e5C整古到!!!佢原裝jumper係塊銅片仲要呢到好入…
全身又鋼琴黑搞到我一直要包住保鮮紙用…咁就姐住左視線完全唔記得佢有jumper..成$4000銀買番黎整古自己

跟住咪攪左鑊屋內爆炸…膨果下真係…激死!!!零點五秒內就完全諗到原因兼爆左句福街出黎~~~
話口未完窿味已經聞到…拔都拔唔切

mission e5C,果然毒性甚強

mission e5C,果然毒性甚強

真係天理何在??呢次事件中居然這毒物絲毫無損後級經檢驗後都無事!!
but...OMG唯一受害者係我最鐘意既SC07...這些年…玩過唔小女denon4310,
LX73,LX75...但係佢始終都跟住我…因為她是我中毒之後俾到我從未有過既滿足感和震撼
本已退役既佢因我心多多換完又換攪到無哂機先拎番出黎捱左呢下重擊

細佬現已開殼驗緊傷…但佢構造精密要開到落底真係要D時間

想請教下有無師兄高人答到我…其實仲駛唔駛睇呢…現已閃紅著唔到機了…
我唔駛睇既意思係番行先整到都算唔駛睇了因這是SC07唔係LX81...

就算返魂乏術…我都唔會掉左佢的!!佢將會永遠響我中間個架度佔一席位…
係永遠!!!![講到我好似死老婆咁添~~~~睬我仲未嫁架!!]...[係娶至真]
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

點解我upD相出唔到響原文既??@@?? _1060327.JPG _1060328.JPG _1060332.JPG _1060333.JPG
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

進階玩家

Dont touch/open the TV casing , take it to repair... it is high voltage running inside..too dangerous, even u turn it off, the cap can still store high voltage

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Dont touch/open the TV casing , take it to repair... it is high voltage running inside..too dangerou ...
kkc1 發表於 2012-1-6 17:02

多謝呢位師兄…最緊要…