設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[請教] 新仔會員之"解毒記"

1萬

黑鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

各位師兄好,呢個係小弟喺POST76 第一個開既POST

話說咁既,小弟兩個多月前上香討,睇到有個帖,裡面D人話上大陸買電視,裡面有條HYPERLINK,跟住我就開始走進POST 76既毒海

註冊短短兩個月零兩日,差唔多日日都有上嚟睇吓帖,同埋運吓吉,順便學習一下AV呢方面既智識,漸漸地亦被各師兄放既毒慢慢感染 ,希望擁有人生既第一套AV.其實小弟好鍾意睇戲,因個廳乜器材都冇,所以只可以躲埋喺房,用電腦隻23寸MON睇戲,同一套用咗成10年既HIFI仔睇.

由於小弟並唔係咩富貴人家,所以對部份師兄放既高純度毒物,並未有嚴重影響,大開眼界之餘,只能夠暗中為各師兄高興

經過短短既兩個月,小弟爬文又爬文.最後於12月24日正式開始吸毒.先買speaker,再買十仔,跟住就amp同各樣既線材,再跟住就買個2TB hardisk 同Media player.

最後,今日終於就忍唔住闖咗關.帶埋短期內最後一樣嘢返屋企(其實今朝9點登上皇崗巴,行幾間後11點已經比咗錢,下午一點幾已經返到屋企).同好多既師兄一樣,經過一輪放血後 ,短期內應該要靠清水 同樹皮維生.   

行咗幾間大型連鎖店後,最後緊係捒最平果間毒品代理喇

最後選擇既地方

最後選擇既地方

最後選擇既地方

由於佢要聽日先送到貨落鋪,我又唔想行多轉,所以比完錢去佢個大倉攞貨

由於佢要聽日先送到貨落鋪,我又唔想行多轉,所以比完錢去佢個大倉攞貨

果度好大,當然唔係得呢張相咁細啦

等咗大約5分鐘,呢幾位毒品拆家推佢出嚟

驗毒,但係由於佢呢度冇嘢比我插嚟試,所以都係著吓機,去SETUP睇吓,咁就算,冇雞會比我試死點,光點 ... ... .. ...

驗毒,但係由於佢呢度冇嘢比我插嚟試,所以都係著吓機,去SETUP睇吓,咁就算,冇雞會比我試死點,光點 ... ... .. ...

由於在貨倉已開過箱,所以唔再慢慢嚟開箱,又影相,比住上星期AMP開箱既圖算啦 ... ... ... ... ... ... ... . ...

由於在貨倉已開過箱,所以唔再慢慢嚟開箱,又影相,比住上星期AMP開箱既圖算啦 ... ... ... ... ... ... ... . ...

由於在貨倉已開過箱,所以唔再慢慢嚟開箱,又影相,比住上星期AMP開箱既圖算啦 ... ... ... ...

SET完,播返套TRON先正

電視機個架放唔到隻中置,我諗部電視最後要上牆,隻中置先唔駛放地下,至於前後置,遲D會鑽埋上牆 ... ... ... ...

電視機個架放唔到隻中置,我諗部電視最後要上牆,隻中置先唔駛放地下,至於前後置,遲D會鑽埋上牆 ... ... ...  ...

電視機個架放唔到隻中置,我諗部電視最後要上牆,隻中置先唔駛放地下,至於前後置,遲D會鑽埋上牆 ... ... ... ...

評分

參與人數 14威望 +134 金錢 +10 收起 理由
ricoy288 + 10 + 10
4pk + 10
RiceR9 + 10 正!
sunny + 10
Einstein + 10
angllewave + 10
audia + 10 多謝分享
Netmans + 10 x 10 like
小瑟 + 10
rockerlam + 10
chacha1222 + 6
terryc + 10 nice
rlwk2009 + 10
leo25 + 8

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜哂師兄....被毒.......{:5_92:}

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

師兄:好正喎部夏普用左幾銀人仔呢?安排運輸同費用若干呢?手續麻煩嗎?有無可能開放下比呢度的師兄觀光下呢?

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

How much? Please also share the address, thanks.

銀級玩家

1萬

黑鑽玩家

回復 5# calvin1800

唔好意思,原來唔記得講喺邊樹買.....係華強北路果條街

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +10 收起 理由
4pk + 10
sunny + 10

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜晒 !

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

This post is very poison!!!!!

1萬

黑鑽玩家

師兄:好正喎部夏普用左幾銀人仔呢?安排運輸同費用若干呢?手續麻煩嗎?有無可能開放下比呢度的 ...
peter99 發表於 2012-1-2 23:15

觀光就唔好啦

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +10 收起 理由
4pk + 10
sunny + 10

查看全部評分