設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[重低音] 十仔開箱 Procella P15A

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

換左AMP 都係仲有拍邊問題.(煩左好耐) 把心一橫換埋十仔.(未買AMP

其實已經諗住換十仔的) 最後買左自己從來都冇諗過買既牌子 (實在覺得貴)

竟然出現0係我屋企.(最重要既就係15吋十仔要擺得落我個窩居只得呢個(貴價)選擇) 即刻黎個初步測

試,15吋真係唔係講笑~ (勁到痴晒線) 整體動態同能量0係我之前個12吋係做唔到的.

仲要係岩岩買返黎仲未開聲. RUN IN完真係唔敢想像效果會好成點…. 即刻試埋平時會拍邊拍到痴晒線既戲,

15吋不愧為15吋,全完冇難度, 輕鬆應付!(煩惱一掃而空) 終於解決我既問題….同時換來另一

個問題…….有排食樹皮…

評分

參與人數 19威望 +348 金錢 +348 收起 理由
kan + 10 + 10 恭喜Ching!
eric18ngan + 10 + 10 超正, 一定要加分!
5張叔 + 10 + 10 超正, 一定要加分!
xianglan + 20 + 20 恭喜Ching!
VictorLam@FB + 10 + 10 超正, 一定要加分!
chim8850 + 10 + 10 超正, 一定要加分!
pac + 50 + 50
lego_cyris + 20 + 20 恭喜Ching!
jeffreytam + 10 + 10 恭喜Ching!
hangshun + 10 + 10 正到爆
chhanthony + 50 + 50
小小Pat + 10 + 10 正到爆
MDLP + 50 + 50
matt88p + 20 + 20
philippe + 18 + 18 正到爆
Terryching + 10 + 10 恭喜Ching!
dik + 10 + 10 恭喜Ching!
chuwing + 10 + 10
Jerrywu + 10 + 10 超正, 一定要加分!

查看全部評分

鑽石玩家

師兄仲有另外一個重要問題你忘記咗, 就係隔離鄰舍將會同你一齊享受呢個低音嘅威力

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

matt88p 發表於 2020-2-7 10:20
師兄仲有另外一個重要問題你忘記咗, 就係隔離鄰舍將會同你一齊享受呢個低音嘅威力 ...

冇錯,我之前用開8吋 5 6年都冇比人投訴,一換左個12吋之後,樓上個女人就開始投訴我

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
matt88p + 20 + 20 絕對明白感受

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

被迫聽感地震係好慘

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

AskaLung@FB 發表於 2020-2-7 11:06
冇錯,我之前用開8吋 5 6年都冇比人投訴,一換左個12吋之後,樓上個女人就開始投訴我 ...

好奇怪喎!隔離左右和樓下都冇人投數但只有樓上。真係要揾日家訪,聽吓究竟發生乜嘢事😁

鑽石玩家

matt88p 發表於 2020-2-7 10:20
師兄仲有另外一個重要問題你忘記咗, 就係隔離鄰舍將會同你一齊享受呢個低音嘅威力 ...

我有做隔音的, 所以我唔擔心!

鑽石玩家

ryan123 發表於 2020-2-7 11:47
我有做隔音的, 所以我唔擔心!

音量要隔到容易, LFE真係可以傳到好遠.......
因為小弟而家係一個15“ + 兩個14“

鑽石玩家

Davidfwh 發表於 2020-2-7 11:42
好奇怪喎!隔離左右和樓下都冇人投數但只有樓上。真係要揾日家訪,聽吓究竟發生乜嘢事😁 ...

我都係嘈親都係樓上, 樓下隔離嗰啲冇乜嘢, 我身邊好多AV友畀人投訴都係樓上嗰條.......

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
philippe + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

matt88p 發表於 2020-2-7 12:13
音量要隔到容易, LFE真係可以傳到好遠.......
因為小弟而家係一個15“ + 兩個14“  ...

至小我呢十年都冇人投訴過….
我得一個15"已經覺得堅. CHING你仲一個15" + 兩個14" 好堅呀~~

鑽石玩家

師兄,想請問你之前用邊隻超低音會泊邊?謝謝!