alexistai 發表於 2012-1-1 22:08

Pity u.I suggest brought a new Samsung 60" D8000 2 days ago.
It has the same problem, replacement of a new one is not acceptable, but lucky, it is quite close to edge, not in the middle.

alexlcw 發表於 2012-1-1 23:14

如果唔能夠換機嘅話,我會叫佢哋約個師父上嚟睇吓另外果3粒有問題嘅點。

唉~繼NAD CD Player買返嚟同日壞之後。今次就到部電視。好黑呀{:6_243:}

小瑟 發表於 2012-1-1 23:40

依家唔係都係中間有點都可以換架咩????

alexlcw 發表於 2012-1-1 23:48

咁就唔知佢哋對自己有利嘅T&C係點喇...

alexlcw 發表於 2012-1-2 00:02

回復 7# raymond430

我好多電器都係Panasonic㗎。試吓用Panasonic TV,點知中招~

alexlcw 發表於 2012-1-2 00:08

回復 8# move7648

我十八年前用嘅14吋 Topcon CRT 芒都試過有1粒死點。

tiggerjason 發表於 2012-1-2 00:15

我同情Ching 目前既情況,滿心歡喜買新機,點知換來一肚氣!仲有手尾跟!
慘慘!

nemumikoto 發表於 2012-1-2 01:23

不如用多幾日, 光點死點可能會自然消失, 經驗之談
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=78917

jjjjjn 發表於 2012-1-2 01:36

寒系{:6_192:}

AirQQsky 發表於 2012-1-2 12:12

Ching, good luck
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 我的新TV TH-P50VT30H 唉....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。