gogogo939 發表於 2012-1-31 13:57

回復gogogo939

應該都係既,Mircopod 單元得70mm x1, 但係cinepod有165mm x 2, 睇數字應該都ok啦 ...
lun1211 發表於 2012-1-30 22:33 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我都想買但問過無黃色了{:6_137:}

lun1211 發表於 2012-1-31 15:05

回復 91# gogogo939

行貨好似得紅, 黑, 白及銀色, 不過你可以上英國ebay睇下有無?{:6_182:}

gogogo939 發表於 2012-1-31 15:10

回復 92# lun1211

Thanks.. 但都係見現貨買安全點吳冼煩{:1_262:}

lun1211 發表於 2012-2-4 09:36

又係秋記入左條現成紅腸比subwoofer, 唔知同原裝線差幾遠呢?{:6_141:}

lavonn 發表於 2012-2-4 18:20

我都想買但問過無黃色了
gogogo939 發表於 2012-1-31 13:57 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

可惜無傻豹粉紅{:1_256:} ,我都係打算用返mircopod 當中置。The Ball 就買左黑色
MK見到有對銀色Display $ @&))上下,2次去都開唔同價。

lavinsing 發表於 2012-2-6 00:38

各位師兄可否交流下對minipod買左幾錢?我上兩個月係元朗買左一對黑色行貨3600左右家下想買多對,過好似買貴左......哈

lun1211 發表於 2012-2-6 18:30

回復 95# lavonn

本來我都一心想買ball做subwoofer, 雖然我都係好鐘意佢個樣, 但係試完後真係"接受唔度囉"{:6_124:}

lavonn 發表於 2012-2-6 21:35

回復 97# lun1211

心聲{:1_332:} ,其實我試個時第一刻真係接受唔到。
不過為左個樣無計啦。新屋裝修完再分享。

ming324 發表於 2012-2-7 16:06

咁多位ching 小弟都有一對minipod+ 一對MicrPod + CinePod + THE AMP 全部都係白色, 但係就只係用住minipod + the amp 比電腦, 宜家想學人玩5.1 但係咁隸係咪用唔番部the amp呀, 如果用唔番咁多位ching 又有無d 平靚正既amp 可以推介比我呀。many thanks

gogogo939 發表於 2012-2-9 00:37

可惜無傻豹粉紅 ,我都係打算用返mircopod 當中置。The Ball 就買左黑色
MK見到有對銀色Displa ...
lavonn 發表於 2012-2-4 18:20 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

買吳同色好次重good{:6_127:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
查看完整版本: 別見笑AV組合(Scandyna + Marantz)-2012新入手(PC for Subwoofer)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。