lkwing 發表於 2011-11-27 08:24

Panasonic TH-P50ST30H及TH-P50VT30H的分別

本人想換機,請問各師兄,此2機分別何在?

ykluk 發表於 2011-11-27 09:39

小弟都買咗Panasonic TH-P50ST30H, 其實本身2部機個spec係一樣, 分別只係vt30有鏡面, 薄啲靚仔啲, 同3d畫面有thx認証, 但就貴起碼6千個大洋!! {:6_136:}

溫馨提示: 小弟早2個星期喺av lifx買, 嗰陣佢50st30同46st30係做緊一樣價錢, !^*))淨機, !&*))包2副眼鏡!! {:6_182:}

edlsang 發表於 2011-11-27 10:15

回復 2# ykluk

{:6_195:} luk 兄 終於有大電視睇 !

ykluk 發表於 2011-11-27 10:31

回復ykluk

luk 兄 終於有大電視睇 !
edlsang 發表於 2011-11-27 10:15 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

本來諗住搬咗屋先講, 不過咁啱有ching問, 無可能唔分享返自己經驗嘛!! {:6_182:}
我已經撘人問過百x匯朋友價, 成x朋友價, 竟然都唔夠av lifx唔識人自己走入去問既價, 呢次比joe兄講中, 好似之前問過佢啫!! {:6_174:}

血趙雲 發表於 2011-11-27 10:33

回復 2# ykluk

50ST 抵玩!!{:6_210:}

edlsang 發表於 2011-11-27 10:36

回復 4# ykluk

之前我買部三叔都係 AVLFIE 有價講。{:6_174:}
   咁幾時買埋投投呀 ? {:6_174:}

ykluk 發表於 2011-11-27 10:41

回復ykluk

之前我買部三叔都係 AVLFIE 有價講。
   咁幾時買埋投投呀 ?...
edlsang 發表於 2011-11-27 10:36 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

下星期搬嗰間咁細, 唔會買投投住喇, 況且都無晒銀量, 係都買咗2010先啦...仲有成套kef r等緊我...淨係儲錢都有排等...{:6_140:}

edlsang 發表於 2011-11-27 10:57

{:6_174:} 回復 7# ykluk

使吾使幫你又問吓價.........

ykluk 發表於 2011-11-27 10:59

回復ykluk

使吾使幫你又問吓價.........
edlsang 發表於 2011-11-27 10:57 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

唔好住喇, 你幫我問咗2010已經令我心裡有數, 投投同kef等下先, 唔急唔急...{:6_148:}

Kent7011 發表於 2011-11-27 11:04

我記得vt30 好像有isf 認證,有錯請更正!不如等多一星期部vt30返來再話你知{:6_134:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: Panasonic TH-P50ST30H及TH-P50VT30H的分別

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。