lukalok 發表於 2013-3-21 07:54

iF6RQwa7IV8

uraki0083hk 發表於 2013-3-25 00:38

全香港都冇2D版上映,係咪外國都冇呢?

lukalok 發表於 2013-3-28 14:50

qtd_357kJMA

劉一舟 發表於 2013-3-28 15:02

昨夜看了IMAX 3D,動作場面我覺得OK,特效以某首都被摧毀嗰段好逼真,但個故仔幾似<變種特攻>feel,男主角原來係阿Rock和李秉憲,人物見樣嘅絕大部份唔同晒,仲要阿邊個邊個咁快KO..........作為荷里活公式爆谷片算係咁,但千祈對make sense嘅嘢唔好咁認真。

(65 out of 100)

keke323 發表於 2013-3-28 18:48

尋日係戲院睇左........簡單d講...無咩悶場 {:6_193:}

cyber_look 發表於 2013-3-28 21:05

>>> 仲要阿邊個邊個咁快KO

我都有留意, 因為套戲,原本上年上映, 但延期既原因有兩個版本,

一係話唔想阿邊個邊個咁快KO, 所以需要時間改劇本和重拍部份,

二係話本來是2D拍攝, 要後期加工變為3D,

似乎真正延期上映的原因真正呼之欲出了.

ctmk 發表於 2013-3-29 17:40

uraki0083hk 發表於 2013-3-25 00:38 static/image/common/back.gif
全香港都冇2D版上映,係咪外國都冇呢?

我今日係康怡睇2D (全日只2場)
都係個句- 唔睇冇損失{:6_183:}

keke323 發表於 2013-3-29 23:32

劉一舟 發表於 2013-3-28 15:02 static/image/common/back.gif
昨夜看了IMAX 3D,動作場面我覺得OK,特效以某首都被摧毀嗰段好逼真,但個故仔幾似<變種特攻>feel,男 ...

係囉...我都估唔到個 公爵 真係咁就死左 {:8_365:}

ltho3k 發表於 2013-3-30 22:27

GI Joe 1 好睇過2{:1_264:}

lamwaikit007 發表於 2013-3-30 22:47

今天看了,沒有悶場。如果是2D,絕對可以一看。如果是3D,有些保留。明晚會看電視台播出的第一集。
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16
查看完整版本: 《義勇群英之毒蛇反擊戰》G.I. Joe 2: Retaliation

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。