SIXKKHO 發表於 2011-11-4 19:35

我星期日約左車上去買,不過係部平價貨55EX720,本來想買Sharp部60吋但無貨同唔知幾時才返貨。
所以就買部cheap野用算啦,多出萬幾黎買3D投影。

hellowe 發表於 2011-11-4 21:43

我星期日約左車上去買,不過係部平價貨55EX720,本來想買Sharp部60吋但無貨同唔知幾時才返貨。
所以就買部 ...
SIXKKHO 發表於 2011-11-4 19:35 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

C-hing 55hx720 mug 價位?

SIXKKHO 發表於 2011-11-4 22:50

回復 792# hellowe

人仔10,200.

qmedia 發表於 2011-11-4 23:21

我target都係呢部,早排(約三星期前)我在華強蘇寧見標價10999,可否講講你係邊間買?

SIXKKHO 發表於 2011-11-4 23:30

回復 794# qmedia

我唔係在大行買,而是跟之前有ching介紹的淘寶網貨倉直接取貨,大行唔知賣幾錢。

qmedia 發表於 2011-11-4 23:34

回復qmedia

我唔係在大行買,而是跟之前有ching介紹的淘寶網貨倉直接取貨,大行唔知賣幾錢。 ...
SIXKKHO 發表於 2011-11-4 23:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我都有睇過嗰個網站,想問,是否包眼鏡,幾多副,我上次透過淘寶旺旺查詢,負責人話「淨機」,唔包眼鏡,唔知依家是否不同,唔好意思,想多問一句,是否在深圳收貨?謝謝...

kwongsir86 發表於 2011-11-4 23:41

今日去左蘇X試部55HX920, 真係正到無朋友,其它HX820, NX720....真係差好遠!如果無budget 真係吾好試,試過就返吾到轉頭!小弟依家用緊Philips 42" AUREA, 都好想換!但我都吾係好寫得,依家部AUREA 好人好姐點換得落?但心好癢!早知吾試!

kwongsir86 發表於 2011-11-4 23:41

補充依家做緊21800。

qmedia 發表於 2011-11-4 23:46

今日去左蘇X試部55HX920, 真係正到無朋友,其它HX820, NX720....真係差好遠!如果無budget 真係吾好試,試 ...
kwongsir86 發表於 2011-11-4 23:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我同意,始終「一分錢,一分貨」,無BUDGET,就無計...

SIXKKHO 發表於 2011-11-4 23:47

回復 796# qmedia

死喇唔記得問添,明天打去問清楚,我係要去南山區提貨。
頁: 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89
查看完整版本: 剛係大陸買左 Sony 55" HX920 返香港用 (最後更新 9 Jun 2012)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。