小瑟 發表於 2011-3-11 14:59

WIL, 放心, 有心攪事既人, 大家係有眼見的!!!!{:1_351:}

Big_McIn 發表於 2011-3-11 15:05

本人講嘢一向都是有個樣,講個樣,資深版友應該見我做「新仔會員」就投訴版主言論不當,更說被某高層圍攻。
1.        首先SoloWING2.0呢位版友,與過往曾出言挑釁本人的人同出一徹,2月28日註冊,發第一個主題,亦是第一次發言,就要求副版管出來申報利益,比本人更出位。
2.        Post 76只是一個Forum,雖然有廣告,但亦是生存之道,維繫Forum要開支,你、我身為版友,毋須繳交任何費用。
3.        討論區管理層,基本是義務充擔,有關個人職業仍屬私隱,受法律保障,那須申報。
4.        網上言論,自我分析,團體購物,願者自負。
與其故意攻擊,何不自我充實,搜集多些電聲界知識,做個精明消費者。
{:6_142:}

michael 發表於 2011-3-11 15:13

呢位ching發完帖就走左去,咁多人都回復左你,不如樓主都出黎回應下啦.{:6_235:}

Raphael 發表於 2011-3-11 15:15

呢位ching發完帖就走左去,咁多人都回復左你,不如樓主都出黎回應下啦. ...
michael 發表於 2011-3-11 15:13 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

佢可能趕住去滙報戰功?

yoes 發表於 2011-3-11 15:32

如是這樣, 與以下行業相關人士都要請辭???!!!{:6_141:}
音響雜誌
室內設計
裝修工程
聲學(acoustic)顧問
機電工程
傢俬承造
cd鋪老板/sales.....

重有: 吹水佬(吹水版)、相機用品(攝影版)、兒童用品(親子版)、汽車買賣(車天車地)、飲食業(飲和食德)、旅遊業(旅遊天地)..........數之不盡

michael 發表於 2011-3-11 15:38

佢可能趕住去滙報戰功?
Raphael 發表於 2011-3-11 15:15 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
有得領功咁好.{:6_192:}

leung3412 發表於 2011-3-11 15:47

"即係佢吹水啦,都唔申報利益,post76真係吹水網站"
係唔係有私人恩怨?

hhkcom 發表於 2011-3-11 15:52

我又覺得問題不大喎! 就算係又什樣打份工姐(人人都要開飯){:6_136:}....同埋76所有版主都沒有叫我地一定要去邊間店買野....佢地一向分析的很中肯啦{:6_193:}

michael 發表於 2011-3-11 15:54

"即係佢吹水啦,都唔申報利益,post76真係吹水網站"
係唔係有私人恩怨?
leung3412 發表於 2011-3-11 15:47 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
直頭係開新戶口踢館啦,wil哥得罪左人?{:6_238:}

michael 發表於 2011-3-11 15:55

我又覺得問題不大喎! 就算係又什樣打份工嫁(人人都要開飯)....同埋76所有版主都沒有叫我地一定要 ...
hhkcom 發表於 2011-3-11 15:52 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
係喎,我地又去uwants叫d admin出黎申報下做咩工作,會唔會同佢地既討論主題有關.{:6_235:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 原來副板管wil wil一樣係大話精

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。