Raphael 發表於 2011-3-11 13:54

{:6_146:} 有無版主做電腦呢行架?? 電腦都係音響器材嚟架~ CAS 吖嘛~
仲唔快啲向小瑟請辭??

JerryLo 發表於 2011-3-11 13:56

回復 1# SoloWING2.0
我都唔覺呢度啲版主有hardsell喎

師兄加入咗無幾耐,又會識得我地副版管?{:6_141:}

kalok6 發表於 2011-3-11 13:57

咁人地點樣搵你笨先?!{:6_141:}

michael 發表於 2011-3-11 13:58

註冊日期: 2011-2-28

rinko 發表於 2011-3-11 14:01

回復 14# michael

你睇返小瑟講乜就知道了!

SonSon 發表於 2011-3-11 14:06

回覆: 原來副板管wil wil一樣係大話精

Solo兄,閣下初次開賬戶已即時作出投訴之餘,還在其他科林作出相同指控,係未清楚事實大前題下,請問用意何在?

發送自我的 GT-I9000

michael 發表於 2011-3-11 14:08

路人皆見了.{:6_238:}

cchhll01 發表於 2011-3-11 14:18

依o的post刪除好一點,只會令人想拖o的滋事分子出去打{:1_250:}

nismo22 發表於 2011-3-11 14:34

回復 17# michael

agree x 2{:6_199:}

wil-wil 發表於 2011-3-11 14:38

好多謝呢位全新加入 76 既會員對小弟咁有興趣,一黎到發第一個帖就話我係大話精,但記然你問得我都回應下大家的好奇心。

的確我係年頭轉左公司做,我負責既係 Marketing 工作,且係做智能、室內設計工程,當然如果玩得智能的話齋控制燈光及窗簾就大有公司做,所以我公司決定有加入影音既原素,但就唔係賣影音既音響鋪,大家上黎唔會見到一座座喇叭、亦唔會獨立買到任何一件器材。

我地要做既係一套整合及收納既室內設計概念 + 智能控制 + 從前以為收埋左唔會好聲既喇叭音響等器材,最終都能發揮到應有的水平。我個人本業做既係 Event Management 及室內工程公司既市場推廣。但我唔好話係網無做過推銷,就連版友查詢設計擺位我都無答個嘴,無叫個任何網上既朋友上黎。

當然我是知到情況都有少許敏感或灰色地帶,所以我已經第一時間通知 76 幾位高層申報利益,甚至乎提及過請辭副版管一職,不過當時 76 認為未有此必要。但其實有自我備嚴之下,已經沒有再於任何影音、HiFi 等硬版回應任何類型既查詢,只是出過幾篇器材轉載文章及一個於 3D 活動後推出既 3D 投影機選購既調查,目的都係睇睇大家對 3D 投影的接受程度,再決定是否再搞相關投影活動,更加無到任何影音網出聲,希望大家明白及理解。

最後想補充一句,我既正職與副版管一職到 Post76 完全無關,現在網站內主要工作是行政管理、搞活動比大家及推廣 Post76 網站給更多人認識。希望無論什麼原因想敵視我本人都好,請可以尊重我個人私穩,謝謝大家關心。
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 原來副板管wil wil一樣係大話精

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。