yjfnog 發表於 2010-12-21 23:44

中學生有甘多器材玩已經好得啦{:6_193:}

{:6_195:}佩服

NETDSL0100 發表於 2010-12-22 01:56

我中學個時,重玩緊手指{:6_134:}

kenlabs 發表於 2010-12-22 06:57

>用木頂住先!

你只JBL仔,随时会跌落嚟咁﹗好危險吓播~{:1_329:}

jerryhkm 發表於 2010-12-22 12:24

佩服!

Support!{:1_351:}

alfredmyc 發表於 2010-12-24 14:11

真係幾勁, 雖然環境唔太好. {:6_193:}
平時開機, 你細老唔會出聲咩?

georgewhatup 發表於 2010-12-24 19:24

真係幾勁, 雖然環境唔太好.
平時開機, 你細老唔會出聲咩?
alfredmyc 發表於 2010-12-24 14:11 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

一開始佢都會出聲,但係慢慢咁佢都鍾意睇下戲,聽下歌咁,宜家夜晚開歌佢都冇問題,
訓練有素~嘿嘿{:6_134:}

kutar1234 發表於 2010-12-26 13:46

Ching! Very Good! You can design how to play your AV life for your limited space!

dxvmon2000 發表於 2011-1-19 01:59

樓主好野, 我讀中一, 我一開波就用denon 2801 DTS時代, 現在我都剛剛ou大學畢業la, 第一份糧就想換對前置, 因為用左幾十年,聽到厭! 不過太唔好彩,我通唔試用期,搞到我想換對好一些的前置計劃要delay!!!!!

不過樓主屋企真係好, 可以放自己喜歡的東西!lol
其實不需要BT, 因為租一隻blu-ray 可能用你一餐飯錢, 享受下真正的1080p+DTS HD la!
最後想問,樓主你的電腦呢, 如何做功課?????lol

georgewhatup 發表於 2011-1-19 13:51

樓主好野, 我讀中一, 我一開波就用denon 2801 DTS時代, 現在我都剛剛ou大學畢業la, 第一份糧就想換對前置,...
dxvmon2000 發表於 2011-1-19 01:59 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

哈哈,我部電腦擺係廳度,因為夏天真係熱到痴肺,擺埋部電腦真係頂唔順.
書枱係房,不過我冇影到.

努力工作~祝早日換到心頭好~

dxvmon2000 發表於 2011-1-19 17:16

我都有用jbl control, 不過換對木製造, 出來d聲實好多
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
查看完整版本: 中學雞之亂咁玩影音組合

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。