AST(Gym) 發表於 2010-12-14 18:42

回復forumboy

唔同既用錢方向姐,d fd 個個都出智能電話,
又iphone,又htc.我都係用傻瓜電話j ...
georgewhatup 發表於 2010-12-11 00:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

無錯,如果攞d錢去玩左佢,不如買d自己中意既野番屋企享受

hungpakto 發表於 2010-12-16 19:18

我中二已開始玩影音{:1_343:}
P.S.今年中四!

我張電腦枱係廳,
所以可以係廳玩,
配SAMSUNG 23" Full HD VA-LCD monitor{:1_245:}

georgewhatup 發表於 2010-12-16 21:15

我中二已開始玩影音
P.S.今年中四!

我張電腦枱係廳,
所以可以係廳玩,
配SAMSUNG 23" Full HD...
hungpakto 發表於 2010-12-16 19:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

great,我都只係大你小小.haha{:6_122:} ,幾時分享下你d架生?

hungpakto 發表於 2010-12-17 23:48

回復 63# georgewhatup

而家仲未出得街著!
等我換咗套嘢先{:1_253:}
我唸下年先可以, SONY S370(2010 DEC), ONKYO 609+ KEF 1005.2+ KEF Q100(7.1ch)(2011 Q2)

而家只係用緊2套Hi-Fi(前後置) + 套電腦喇叭(中置)(小學二年級買{:1_262:} )
配SAMSUNG 23" Full HD VA-LCD monitor

movietoy.maniac 發表於 2010-12-18 00:05

回復 64# hungpakto

後生仔,有志氣有夢想 {:6_193:}

georgewhatup 發表於 2010-12-18 01:04

回復georgewhatup

而家仲未出得街著!
等我換咗套嘢先
我唸下年先可以, SONY S370(2010 DEC) ...
hungpakto 發表於 2010-12-17 23:48 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

good~你用q100做前置,KEF 1005.2做後置同環繞?

同埋kef本身聲底比較高音,如果再配埋onkyo(又係高音聲底)
可能有機會 會好刺耳~

hungpakto 發表於 2010-12-18 17:40

回復 66# georgewhatup

但SHOWROOM都係配ONKYO,
遲啲真係先再去試聽~

wilting 發表於 2010-12-20 09:56

樓主好羨慕你AR.....應該我同你差唔多年紀......但係我用果D全部係鄰居D廚餘渣{:1_331:}
唯有上黎76睇住各位師兄既設備羨慕下先LA{:4_57:}

carvenk 發表於 2010-12-20 12:58

環境戰士, 敬禮!

他日有錢,不得了!

mnmxxxx 發表於 2010-12-20 13:48

Make me remembering my past av road!
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: 中學雞之亂咁玩影音組合

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。