vc113 發表於 2010-9-15 04:52

我既純AV 組合 (UPDATE AT #49, #52,#58,#71,# 75)

幾年前張家檔全部賣晒, 之後賣左一set 套裝機,一心諗住唔玩AV 架啦.{:6_165:}   點知耐唔耐上呢呢個咁毒既網, 吸下吸下, 攪到毒發身亡.{:6_197:}不過都係既, 始終絞婆又邊道守得到寡先得架..............{:6_134:}   arm arm 買返呢既時間真係差d就唔記得晒d野點set, 本身之前又未用過onkyo 機, 好彩好快都set 返d基本野.{:6_142:}   呢一套組合對於我呢講可以叫做上算滿意咁啦, ARM 聽過我之前用既天龍3802 + 舊既6系B&W + SLP800既組合.{:6_181:}    但一鑊過買返d野其實都好傷下,{:6_161:}不過平有平玩貴有貴玩, 總好過乜都冇得玩既. {:6_149:}

AV LIST
LCDTV : PHILIPS 37PFL7422
STB :Magic TV MKV3200
source : HTPC
AV AMP :ONKYO TX-NR5008
Front Speaker : Klipsch LX-23
Centre: Klipsch LX-23
Surround: Klipsch BX-10
SUBWOOFER : KLIPSCH WX-500D
電源濾波 : Belkin PureAV PF50

影到我身水身汗{:6_207:} 好去片~~~{:6_208:}

ONKYO 除左ARM 我聽之外, 第時升級重可以神不知鬼不覺.... {:6_241:}

呢個ICON X 系列既SPEAKER 都算幾靚仔, 呢個亦都係我買佢既其中一個原因.{:6_178:}

成套野最雞肋既地方就係隻SUB仔啦, 不過冇錢買D皮皮聲既, 唯有用住先囉. {:6_191:}

- 完 -

Update on 8/10/2010

jarjarlam 發表於 2010-9-15 05:30

嘩....師兄咁早出文呀.....
套野都好靚仔WOR
我想問下, 個十仔掂唔掂呀?

vc113 發表於 2010-9-15 05:37

嘩....師兄咁早出文呀.....
套野都好靚仔WOR
我想問下, 個十仔掂唔掂呀?
jarjarlam 發表於 2010-9-15 05:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

哈~見悶悶地諗住影返套野....聽日又返下午咪出下文囉~

個SUB 仔其實一般架JA~ {:6_152:}不過而家用緊條超級雞線, 可能有D影響. 等下個禮拜條WIND WOULD SUB 線到手希望會好D啦....

xover 發表於 2010-9-15 06:00

好靚仔呀~~~~{:1_253:}

vc113 發表於 2010-9-15 06:27

回復 4# xover

CHING 你玩人既{:6_187:}你D玩具靚仔過我10陪都唔止啦{:6_194:}

xover 發表於 2010-9-15 06:39

回復xover

CHING 你玩人既你D玩具靚仔過我10陪都唔止啦
vc113 發表於 2010-9-15 06:27 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

千祈唔好咁講...{:1_253:} ...玩具不在乎靚唔靚仔或平貴...最緊要好玩...{:1_343:}

hh12 發表於 2010-9-15 06:42

吾系差都好正{:1_351:}{:1_351:}

pl876 發表於 2010-9-15 06:43

流哂口水{:1_344:}

fuman0123 發表於 2010-9-15 07:01

一早俾啲咁醒胃嘅嘢我嘆,真係正呀!!{:6_193:}
一買就買全套…一定好夾聲啦{:6_190:}真係好靚仔,由其對後置用埋原裝腳架,真係絕配……{:6_193:}至於十仔,你覺得麻麻……應該未煲好啫…我覺得幾好款啦!!
最後恭喜晒師兄{:6_196:}

peter99 發表於 2010-9-15 07:17

成套klipsch..{:1_326:}又靚又正{:1_344:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 我既純AV 組合 (UPDATE AT #49, #52,#58,#71,# 75)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。