itoy2008 發表於 2010-10-8 01:27

2.5mm 單支銅!

唔知條E線冇毛Bao膠就灌沙伯唔會有事? 我淋:沙同備長炭應唔導電,唔會有事kwa...
相反,d混合沙粉對階震更貼條Earth線,應會更好掛(??){:6_158:}
Ching們,點睇,如冇問題,我就抽空灌佢架啦...{:6_134:}

KING 發表於 2010-10-8 18:51

好想睇埋下半場!{:6_190:}

KUNGKUNG 發表於 2010-10-8 19:14

回復 171# itoy2008

itoy Ching ,
小弟認為冇咩問題 , 煩請開波 !!!

itoy2008 發表於 2010-10-8 21:45

King Sir, Kung Kung Ching, 心兄,
我都想,希望個天唔好下雨...{:6_180:}

yoes 發表於 2010-10-11 09:45

買定啤酒等睇下{:6_238:}半場

itoy2008 發表於 2010-10-11 13:00

成日放假唔係返工就落雨。。。

KUNGKUNG 發表於 2010-10-11 13:27

我已經飲左幾打啤酒 ,
下半場仲未開始 !!!{:6_197:}

yoes 發表於 2010-10-11 13:34

回復 176# itoy2008

{:1_349:}mud ching 要去沙灘攞沙咩???

KING 發表於 2010-10-11 13:42

落雨唔可以灌沙既咩!{:6_136:}你係露天地方黎灌,定係要去沙灘到即場灌呢?{:6_141:}

KING 發表於 2010-10-11 13:45

我已經飲左幾打啤酒 ,
下半場仲未開始 !!!
KUNGKUNG 發表於 2010-10-11 13:27 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我等緊灌沙老p 大戰 Oyaide 2.6 都等到生蜘蛛網啦!{:6_129:}
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: DIY彈性灌沙線計劃中 (update 相係p9#81;p18,#171; p33,#323-325;p35#345)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。