nccfan 發表於 2010-7-17 01:53

nccfan兄! 今期AV雙週有介紹呢部Pioneer VSX-920-K !
CHING, 我都睇過雙週介紹果部機係包括VSX-1020-K,(唔係 920-K 吖){:1_262:}

KING 發表於 2010-7-17 08:53

你睇果期係咪上期呢?今期係講920-k喎!{:6_238:}

nccfan 發表於 2010-7-17 15:01

今期係講920-k喎>>>>係吖{:1_259:}....Just 畧畧介紹吓!....我學咗 CHING們...睇果 XX雜誌用作 Reference{:1_259:}....我覺得部部初級入門機都係差唔多, 各有長短(約同級數型號話), 視乎自己對音樂的質/感/態取向!.....近年半繁密替換/試玩咗幾欵唔同牌子(日糸)初級入門機.....最後我取向 P記多{:1_351:}....因它的音質快/爽/清兼某程度/位子上冇誇浮!......可能剛巧夾啱本人嘅初級入門線材和啦叭{:1_262:}

KING 發表於 2010-7-17 23:18

嘩!半年換左幾款日系AMP,仲叫初級入門!{:6_175:}大師級黎呀啦!{:6_162:}
我部cheap AMP用左年幾都未換,咁叫"幼稚園級等入門"啦!{:6_136:}

nccfan 發表於 2010-7-17 23:39

半年換左幾款日系AMP>>>KING CHING,如果個價依然可以接受的話...我就快快放手!{:1_262:} 所以咪可以在短時間玩過幾部初級機和初級 Sub 仔囉!....高檔機幾難放好多{:1_259:}....比得起錢嘅有錢人家唔多中意買 2 手嘢架 Ma{:1_262:}

KING 發表於 2010-7-17 23:52

咁建議你放埋呢部啦!{:6_175:} 跟住一步到位P記LX-90!{:6_222:}

nccfan 發表於 2010-7-18 00:25

KING CHING,唔好講笑啦......LX-90{:1_326:}, 請真LX90 D D 機種......唔乎合本人屋企環境與經濟負但.....Next Target I like LX72{:1_262:}

KING 發表於 2010-7-18 10:30

LX72 點夠你玩呀!係都LX82啦!{:6_222:}差千零蚊ja喎!{:6_190:}

nccfan 發表於 2010-7-18 11:37

差千零蚊ja喎>>>KING CHING, 唔係仟幾蚊問題{:1_259:}....是因自已居住環境, 本身啦叭線材 etc.,....浪費咗 LX82 or 72......其實我對 LX52, 53興趣更大!{:1_333:}

nccfan 發表於 2010-7-18 11:47

KING CHING, 我會等 VSX-LX52 or 72嘅新一代!{:1_333:}....日本人年年玩/換花欵{:1_259:}
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18
查看完整版本: DIY PC for Subwoofer

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。