極地雪 發表於 2024-5-27 19:02

avsuperman 發表於 2024-5-27 18:53
有機會會試,一般比鄰居投訴唔係因為太大声,而係低頻傳去鄰居居屋,試下唔接低音,唔會點投訴,自己玩so ...

我當然明白,我自己之前都玩過5.1.4 系統 ,用過JL audio , Rel Carbon , 大地震等等打心口掃褲管呢d 感覺,套裝機subwoofer 係無可能俾到,亦好難會贏到呢D 高級別既sub 仔,套裝機subwoofer 可以話掹到車邊已經叫唔錯。

LeoChin@FB 發表於 2024-5-27 19:02

極地雪 發表於 2024-5-27 18:53
A9M2呢代真係誠意之作!
相信其他品牌好快又會有新設計,
有競爭先有進步! ...

噚日喺尖沙咀試咗,音量開到30、已經好夠聲,感覺係功率大上一版好多咁,而且個擺位又夠闊(左、右九呎),方向感好強,但可能五件嘢都未開聲,得個嘈字,應該 break-in後會靚聲好多

FoxHey@FB 發表於 2024-5-28 00:08

LeoChin@FB 發表於 2024-5-27 19:02
噚日喺尖沙咀試咗,音量開到30、已經好夠聲,感覺係功率大上一版好多咁,而且個擺位又夠闊(左、右九呎), ...

咁講落去好快我又忍唔住 一下住就兩雞幾{:1_333:}
罪過罪過 {:1_339:}

LeoChin@FB 發表於 2024-5-28 10:00

FoxHey@FB 發表於 2024-5-28 00:08
咁講落去好快我又忍唔住 一下住就兩雞幾
罪過罪過

橫掂都係買咖喇,有咩罪唔罪過吖

NOVOICE 發表於 2024-5-28 15:09

愚見認為三星 HW-Q990C 與 HW-Q990D 的功能相差較小,但價格相差較大,所以覺得 Q990C Soundbar 比較抵玩!

LeoChin@FB 發表於 2024-5-28 15:48

NOVOICE 發表於 2024-5-28 15:09
愚見認為三星 HW-Q990C 與 HW-Q990D 的功能相差較小,但價格相差較大,所以覺得 Q990C Soundbar 比較抵玩! ...

A9M2係好嘢嘅,但買第一代,可以慳返八、九千蚊換電線,有著數

FoxHey@FB 發表於 2024-5-28 19:33

Promises 發表於 2024-5-27 17:56
budget有限唔建議夾硬買~
點解唔儲多一排先入手呢???
可以考慮埋JBL-BAR1300X

就係想要天空聲 所以先睇下你哋有冇人有依幾組野 交流下
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 如 budget有限大家會選那條山巴

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。