劉一舟 發表於 2010-7-7 12:17

回復劉一舟

是不是在九龍灣那一間?
AST(Gym) 發表於 2010-7-7 00:43 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Yes. Megabox UA

googleli 發表於 2010-7-7 13:12

我想入去睇完開始試機位即走, 好怕睇慘情戲

K_B_123 發表於 2010-7-8 16:47

我睇呢段預告,唔知點解o的眼淚巳經流緊出o黎!我一定要睇!

AST(Gym) 發表於 2010-7-13 23:12

回復 2# ezam

不是的,好像要在IMAX影阮才能看得清楚   我之前在戲院看狂派再起 ,沒在IMAX戲院看,變身時有殘影,看不清楚   之後去IMAX影院再看一次,完全兩回事,變身很順暢而且清楚

獨行俠 發表於 2010-7-15 00:02

呢套應該幾好睇
大6一定好收得~~

AST(Gym) 發表於 2010-7-20 10:38

科技真是發展太快根本追不到現在套套都imax,但是imax影阮好像全香港得2-3間   無言!!

jackwongnt 發表於 2010-7-20 18:32

It's only Use Imax tech to play on Imax cinerma..not like batman or trans 2 really shoot with Imax camera...

245141525 發表於 2010-7-20 18:43

聽聞喊到七彩......

LFP2009 發表於 2010-7-20 22:10

呢d 片咪又係個d 煽動大陸民族主義情緒既片
大陸拍來拍去都係呢d 民族片
大陸導演拍d 片, 來來去去都係個d, 眼光短淺, 又心胸狹窄, 題材乏味到爆
而且流於表面, 一味煽動民族情緒 = ="
馮小剛...唉...!!!
一句講晒~~冇興趣

劉一舟 發表於 2010-7-21 01:08

呢d 片咪又係個d 煽動大陸民族主義情緒既片
大陸拍來拍去都係呢d 民族片
大陸導演拍d 片, 來來去去都係個d, 眼光短淺, 又心胸狹窄, 題材乏味到爆
而且流於表面, 一味煽動民族情緒 = ="
馮小剛...唉...!!!
一句講晒~~冇興趣
LFP2009 發表於 2010-7-20 22:10 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

師兄未睇過就一鎚定音,好似武斷咗啲喎。其實而家內地導演的質素,未必差過香港或者其他國家嘅。你話大陸導演拍嚟拍去都係嗰啲片,你諗真啲,香港部份導演咪又係一樣。
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 首部華語I-MAX大作《唐山大地震》

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。