LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 17:28

samsontatsuya 發表於 2023-8-9 16:56
你十年前已經係度,仲玩過咁多Hi-End 野,都可以話自己係新手???

係囉係囉,新手在此

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 17:30

Ep-71 發表於 2023-8-9 17:04
玩A V係玩科技,永遠追新嘢, 面對新事物當然係要抱着新手上路嘅心,重新學習!近排吾識嘅野太多! 單 ...

Apple tv點可以搞勁啲𡶐,請賜教

samsontatsuya 發表於 2023-8-9 17:41

買好貴嘅保品線比佢,再加更貴嘅電源處理

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 17:44

samsontatsuya 發表於 2023-8-9 17:41
買好貴嘅保品線比佢,再加更貴嘅電源處理

呢兩樣已經搞咗少少,想知亞新手哥點樣 mod 勁啲咋

samsontatsuya 發表於 2023-8-9 17:59

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 17:44
呢兩樣已經搞咗少少,想知亞新手哥點樣 mod 勁啲咋

換HDMI線係最明顯見到效果,其他相對冇咁重要

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 18:02

samsontatsuya 發表於 2023-8-9 17:59
換HDMI線係最明顯見到效果,其他相對冇咁重要

嘩、師兄,基本嘅指定動作嚟喎

機尾嗰三支香都換哂咖喇

Ep-71 發表於 2023-8-9 18:16

上面C兄都有提及,基本上lps 光纖hdmi +光隔..etc 都系咁玩,我再造多少少電處/地盒/DV out.//mardv /懸浮/DAC …. 暫時糸咁上下! 下-步唸到可以+鍾,山寨玩法

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 18:21

Ep-71 發表於 2023-8-9 18:16
上面C兄都有提及,基本上lps 光纖hdmi +光隔..etc 都系咁玩,我再造多少少 +電處+地盒+DV out. +mardv + ...

改部機裏面嘅線、有冇用呢?

Ep-71 發表於 2023-8-9 18:30

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 18:21
改部機裏面嘅線、有冇用呢?

-改就冇左保飬 {:6_129:}

LeoChin@FB 發表於 2023-8-9 18:32

Ep-71 發表於 2023-8-9 18:30
-改就冇左保飬

得嗰一年保養,價錢又唔貴,如果有效嘅,值搏吖

諗緊用部 4K I嚟做功課,六年機,死咗都唔赤,分分鐘年尾又有 4K4可以買

咦,爆部 1080嚟預習吓先都好喎
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 入門系統改善聽歌,升級路線 【已解決】

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。