littlefat69 發表於 2023-7-7 13:45

Ep-71 發表於 2023-7-7 12:47
專業就唔會失敗冇聲,

只係希望,[糸希望]可以用最少$ 及現有棄材試下

有機會真係想跟師兄你學下嘢😊

Ep-71 發表於 2023-7-7 14:18

littlefat69 發表於 2023-7-7 13:45
有機會真係想跟師兄你學下嘢😊

我都系一直只糸上尼學野..

住系鄉下地方...資訊有限又.冇乜音嚮鋪頭...根本冇機會接觸或試聽...任何高級產品

只能買d 二~三手野...及低价線材

依家都系玩大6机為主.....越玩越cheap...~!!今年最大投资都只系買左部 全新 Atv 4k...{:6_147:}

睇下c hing 們 玩新 机...review...

sinmo下己經好高興..(睇左當買左~!!){:6_139:} ..{:6_139:}

tonylkt23 發表於 2023-7-7 14:56

Ep-71 發表於 2023-7-3 13:43
按道理上應該系有用..(我現在用緊D幾百大6 switch ....點睇都知吾會好得去邊.)..   ...

師兄你用幾百蚊大陸switch已經好好

Silent angel N8都係用部2舊有找既switch,改左晶振就賣貴10倍。

https://www.l7audiolab.com/f/project-ns/

littlefat69 發表於 2023-7-7 15:02

Silent angel N8都係用部2舊有找既switch,改左晶振就賣貴10倍。

師兄 N8 係咪真係咁正呢?

Ep-71 發表於 2023-7-7 15:09

一早就G 啦~!!

商業行為...刀毛可口非....

韓仔個幾部咪重毛良...基本上個個都糸台仔2舊水底版山寨改...外罝乜外置物又收多你一萬幾千..

(..最重要系個樣要靓仔.&廣告夠..)始终新與市埸..對手少....自然利润高到亜媽都吾認得....

現在部試作品switch,打開最值$都糸粒 恆温晶振...VDC RF 27.000 5V-5c (未加价前都成幾十蚊美金) 同 2 隻 lps獨立供電....

明年個部可望用到次世代晶振+3牛練奶

littlefat69 發表於 2023-7-7 17:05

Ep-71 發表於 2023-7-7 15:09
一早就G 啦~!!

即係部N8玩唔過???🤔

Ep-71 發表於 2023-7-7 17:23

littlefat69 發表於 2023-7-7 17:05
即係部N8玩唔過???🤔

我上面講左 N8 入門首選.,,,,性價比合理...有二手價算扺玩{:6_142:}

littlefat69 發表於 2023-7-7 17:40

Ep-71 發表於 2023-7-7 17:23
我上面講左 N8 入門首選.,,,,性價比合理...有二手價算扺玩

但係咪一次要買兩部呢???

Ep-71 發表於 2023-7-7 17:50

littlefat69 發表於 2023-7-7 17:40
但係咪一次要買兩部呢???

C主..

尼個問題.......我都未玩過N8 ...真糸答你吾到禾~!!

系睇過有人寫..系乜都買多d都系好....起碼睇得出有消費能力

(我連買部atv都要孝虑左成年先寫得買 .....問著我6d56d...系米 sin氣....{:6_204:} {:6_204:}

littlefat69 發表於 2023-7-7 17:55

Ep-71 發表於 2023-7-7 17:50
C主..

尼個問題.......我都未玩過N8 ...真糸答你吾到禾~!!

我都冇消費能力㗎, 不過呢兩個星期放大假冇嘢做就上嚟吹多啲水, 順便跟大家學下嘢😉
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31
查看完整版本: 個人首次達成線材貴過主機的壯舉~APPLE TV 4K 2022之妹仔大過主人婆!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。