littlefat69 發表於 2023-3-4 07:18

LeoChin@FB 發表於 2023-3-3 20:12
咁平!?

淘X
太貴唔捨得🥲

Alvinstatus 發表於 2023-3-4 07:35

littlefat69 發表於 2023-3-4 07:18
師兄請教乜嘢係LPS???

線性電源

littlefat69 發表於 2023-3-4 09:21

Alvinstatus 發表於 2023-3-4 07:35
線性電源

但係請問點樣更換呢, 我google過佢唔係八字頭, 係咪直頭用呢條電線就連火牛都唔使用呢???🤔

Alvinstatus 發表於 2023-3-4 13:23

littlefat69 發表於 2023-3-4 09:21
但係請問點樣更換呢, 我google過佢唔係八字頭, 係咪直頭用呢條電線就連火牛都唔使用呢???🤔 ...

X700是月外置火牛,而跟機是開關式牛(雜訊多D),想D電靚D就月返傳統火牛(LPS)
你搵返個12V LPS

littlefat69 發表於 2023-3-4 15:02

Alvinstatus 發表於 2023-3-4 13:23
X700是月外置火牛,而跟機是開關式牛(雜訊多D),想D電靚D就月返傳統火牛(LPS)
你搵返個12V LPS ...

我見個火牛都要幾千蚊, 會唔會妹仔大過主人婆呢😅

LeoChin@FB 發表於 2023-3-4 16:08

淘X
太貴唔捨得🥲

唏,攞埋我條神枱燈線、同條國寶比較吓吖

Yoshiki2008 發表於 2023-3-4 23:57

alleelarry 發表於 2023-3-3 10:16
LX901 HDMI 設定係 MAIN 或者 SUB 就無問題,但如果用 MAIN+SUB 就會出唔到,之前 XBox S 都有咁既問題! ...

我試下先,thanks

littlefat69 發表於 2023-3-5 13:19

LeoChin@FB 發表於 2023-3-4 16:08
唏,攞埋我條神枱燈線、同條國寶比較吓吖

我嗰條叫做國寶???🤔

LeoChin@FB 發表於 2023-3-5 13:28

littlefat69 發表於 2023-3-5 13:19
我嗰條叫做國寶???🤔

當然

littlefat69 發表於 2023-3-5 14:05

LeoChin@FB 發表於 2023-3-5 13:28
當然

Leo 兄知唔知質素如何呢?
同外國貨係咪冇得比喇???
我淨係知條電線非常之粗
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 更新~~Apple TV 4k 同Sony UBP-X700有冇需要升級電源線???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。