blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 12:01

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 11:40
要幾長?ATV第幾代?
如果啲現成線長度唔啱心水嘅,DIY 仲玩得開心

2022 atv
我其實1m 已夠…diy又得
AQ 又得…最緊要c/p🤣
Aq 條x2同y2價又差唔多…

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 12:11

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 12:01
2022 atv
我其實1m 已夠…diy又得
AQ 又得…最緊要c/p🤣

即係最近代喇,用Y2吖

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 12:27

而家hdmi 用m3000銅tv->amp
如果加埋m3000 atv ->amp會唔會又再光d?😵‍💫

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 12:38

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 12:11
即係最近代喇,用Y2吖

如果x呢?🤣

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 12:45

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 12:38
如果x呢?🤣

閣下有一千蚊預算,攻頂喇,我未用過X2, 唔敢推介,其實用醫院頭+古河八字尾,再加四呎六、七十蚊嘅合成線$250+$450+$280(DIY)都好好嘅

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 12:46

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 12:27
而家hdmi 用m3000銅tv->amp
如果加埋m3000 atv ->amp會唔會又再光d?😵‍💫

應該唔會

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 13:13

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 12:45
閣下有一千蚊預算,攻頂喇,我未用過X2, 唔敢推介,其實用醫院頭+古河八字尾,再加四呎六、七十蚊嘅合成 ...

Harmonic Tech VD-10 ?

LeoChin@FB 發表於 2023-4-18 13:32

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 13:13
Harmonic Tech VD-10 ?

唔識呀

blindfaith3by8 發表於 2023-4-18 14:42

thx thx ching🙏🏻

blindfaith3by8 發表於 2023-4-19 14:49

benchui@G 發表於 2023-3-12 20:44
經一事啦,
我買果時 8字頭$360,三腳插$90
線就$65/呎

古河頭mk腳?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
查看完整版本: 更新~~Apple TV 4k 同Sony UBP-X700有冇需要升級電源線???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。