TsunHo@FB 發表於 2022-10-25 15:11

超短投建議

終於等到雙11開始預購......但發現原來係然並卵,活動價比某些店長期售賣價還高........

麵包價格所限,宜家有兩位候選佳麗......

1) 峰米T1

2) 小米激光影院2

睇左好多外國網站REVIEW.......總括黎講,T1色廣音靚,不過就要經常手動調教;小米C2就隨插隨用,本身既設定已經好好,不過色水就無T1咁好......

想睇下有無巴打有用過呢兩部,可以分享一下嘛.....{:6_128:}

JosephChan@FB 發表於 2022-10-25 23:05

投峰米T1一票,
官網寫支援既HDR格式多D,同埋流明高D
其他因素反正都係同一個老母生應該差無幾

cbr600rr 發表於 2022-10-25 23:22

I would go for 峰米T1 too, but its current price is around 1000-2000rmb more expensive than 1-2 months ago...sad

Alipapa 發表於 2022-10-26 00:51

我留左訂T1

第一次玩UST希望唔太麻煩

TsunHo@FB 發表於 2022-10-26 02:18

Alipapa 發表於 2022-10-26 00:51
我留左訂T1

第一次玩UST希望唔太麻煩

我見雙11價都要15499人仔,仲貴過平時......

TsunHo@FB 發表於 2022-10-26 02:20

JosephChan@FB 發表於 2022-10-25 23:05
投峰米T1一票,
官網寫支援既HDR格式多D,同埋流明高D
其他因素反正都係同一個老母生應該差無幾 ...

去過法國網站睇review就知分別都幾大,如果T1係國際版就唔駛諗,買硬,可惜國際版out畢

usopp 發表於 2022-10-26 07:42

TsunHo@FB 發表於 2022-10-26 02:18
我見雙11價都要15499人仔,仲貴過平時......

唔係嘛?比多少少玩外國牌子啦

TsunHo@FB 發表於 2022-10-26 08:04

usopp 發表於 2022-10-26 07:42
唔係嘛?比多少少玩外國牌子啦

有錢我都想,問題就係無......

不過超短投同階比,好似無乜外國牌子比得上峰米/小米,剩係ALPD已經.....

除左本地保養之外,我諗唔到一個理由去考慮其他

usopp 發表於 2022-10-26 10:52

TsunHo@FB 發表於 2022-10-26 08:04

不過超短投同階比,好似無乜外國牌子比得上峰米/小米,剩係ALPD已經..... ...

Hardware係,但係software應該外國機好啲準D?你搵人cal 過部機D錢又係返到

JosephChan@FB 發表於 2022-10-26 11:23

不過超短投同階比,好似無乜外國牌子比得上峰米/小米,剩係ALPD已經..... ...

大陸版個os用唔著又冇咩大問題既,最緊要係夠hdmi俾你拮野架姐
平有平玩貴有貴玩
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 超短投建議

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。