pac 發表於 2022-9-14 16:42

唔使錢有箱開(KEF THE REFRENCE META)

點解會咁着數?{:6_138:} 事緣係上次試過 LS50 META之後,我諗KEF 唔使幾耐就會將依項技術放喺其他喇叭身上㗎啦,咁就問吓大王如果遲啲有其他型號用Meta技術嘅話可唔可以借來試吓。{:8_390:}
話口未完冇幾耐KEF真係將呢啲技術擺喺BLade同埋THE REFRENCE 身上,大王就問我有冇興趣試吓,我即刻話「當然有啦」。{:8_384:} KEF 好大方呀,借一對The reference 5 Meta之餘仲借埋隻The reference 2 META 中置俾我試吓,一套三件,送貨之餘仲即場拆箱取走箱唔好阻我地方,仲唔止呀!仲搵另一批同事上嚟幫我擺位(話曬the reference 5 mate 都百幾磅一隻)
怕我哋依啲老人家扭親條腰呀!{:6_193:} {:6_221:} {:6_174:}
服務態度俾10隻手指公你。{:6_149:}
上網搵過下資料依代唔止加左META 咁簡單架,中高音都有改進到,真係好期待開聲時刻。{:6_134:}
我諗好多人都會問兩代聽上嚟啲聲有乜分別㗎喇?但係佢地啱啱到步聽耐少少先至知道啦。
在此非常感謝POST 76 AND KEF 咁大手筆借出三隻旗艦級嘅喇叭俾小弟試吓,真係有啲受寵若驚{:6_162:}
如果各位師兄有興趣知道分別喺邊度嘅話呢?請留意小弟下一個post啦
KEF THE REFERENCE VSTHE REFRENCE META 啦。
謝謝!

唔知以為我賣音響添{:6_174:}

老友記你要休息一下喇{:6_152:}

pac 發表於 2022-9-17 14:56

套meta 重火煲左幾日係時候要call 過喇{:6_177:}

pac 發表於 2022-9-24 21:25

真係劇毒無比{:6_178:}
千祈唔好學{:6_192:}

matt88p 發表於 2022-9-14 16:48

新款顏色型好多喎, 好襯你家居, 係時候upgrade喇PAC大哥!!! 😎😎

pac 發表於 2022-9-14 16:51

matt88p 發表於 2022-9-14 16:48
新款顏色型好多喎, 好襯你家居, 係時候upgrade喇PAC大哥!!! 😎😎

我而家喺一個半退休老人家呀,無收入架{:6_175:}

Ken134547 發表於 2022-9-14 17:07

我而家喺一個半退休老人家呀,無收入架

你老人家江湖地位真係唔簡單 呢三隻reference meta 起碼二三十萬 好心急想聽初步報告{:1_326:}

sanlamsan 發表於 2022-9-14 17:58

我而家喺一個半退休老人家呀,無收入架

一次過啦,AVM90+ Reference META!
黑色真係靚好多😎

小瑟 發表於 2022-9-14 17:58

PAC大哥係我地既試玩專員, 今次可以同KEF夾到比你試呢三隻新野, 我諗對於佢地來講都係一次好好的用家意見收集呢~{:6_139:}

hangshun 發表於 2022-9-14 19:32

PAC兄:換咗新AV AMP之後,吾爭在換埋KEF既新款組合REFRENCE META前及中置啦,加上全啞黑既外觀,真係十分之型仔呀!!!!!!!!!今次真係羨慕死人 {:6_139:}

pac 發表於 2022-9-14 21:46

小瑟 發表於 2022-9-14 17:58
PAC大哥係我地既試玩專員, 今次可以同KEF夾到比你試呢三隻新野, 我諗對於佢地來講都係一次好好的用家意見收 ...

有野玩我緊到嘅{:8_394:}

pac 發表於 2022-9-14 21:47

hangshun 發表於 2022-9-14 19:32
PAC兄:換咗新AV AMP之後,吾爭在換埋KEF既新款組合REFRENCE META前及中置啦,加上全啞黑既外觀,真係十分之 ...

咁你要接手我嘅舊愛至得喎{:6_190:}

hangshun 發表於 2022-9-14 22:42

pac 發表於 2022-9-14 21:47
咁你要接手我嘅舊愛至得喎

咁都比你捻到.......絕{:6_136:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 唔使錢有箱開(KEF THE REFRENCE META)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。