sanlamsan 發表於 2022-8-8 21:23

Benip 發表於 2022-8-8 16:27
以下係Anthem ARC 既分享,其他機種就唔一定能套用,但應該都89不離10,先做三個CAL既profile ,同是5個 ...

恭喜,完全感受到你嘅喜悅!

李好野@76 發表於 2022-8-9 01:19

Benip 發表於 2022-8-8 21:22
要堅持下先得既,未發揮盡套喇叭就換,我對唔住Elac🤣

点解唔用elac 十仔2090?我身邊elac好友試過無數十仔最終還是2090{:1_338:}

Benip 發表於 2022-8-9 07:13

李好野@76 發表於 2022-8-9 01:19
点解唔用elac 十仔2090?我身邊elac好友試過無數十仔最終還是2090

因為我9成睇戲,所以我偏向可以比到更震撼既低頻表現既十仔,之前JL113同而家呢隻16U都已經有好大既提升,所以之前未試過16吋既話一定會因為佢既尺寸而不考慮,但試完之後可能就會想盡擺位去安置佢

Happy89 發表於 2022-8-9 09:45

Benip 發表於 2022-8-8 16:31
您都可以請教下PAC大哥嫁,佢Very Nice的

無論你玩的是高級機或是普通機種,PAC師兄都會樂於分享調教心得,這點才是重要!

marco 發表於 2022-8-9 15:04

Benip 發表於 2022-8-8 18:10
咁我都係玩左一年左右到姐🤣,暫時未有投訴

有時玩影音野左鄰右李樓上樓下,真係都幾緊要{:6_127:}

timmy 發表於 2022-8-9 16:10

有pac 兄同你套器材開光, 簡直係光榮{:8_362:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 脫胎換骨既感覺

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。