LeoChin@FB 發表於 2022-7-18 22:38

GORGOR 發表於 2022-7-18 13:46
冇用過

咪好囉,其實、有同冇(後置天空聲),分別大唔大呢?

原裝 A7000已有前置射上天

GORGOR 發表於 2022-7-19 12:07

LeoChin@FB 發表於 2022-7-18 22:38

原裝 A7000已有前置射上天 ...

其實a7000加個重低音好夠玩
有後置會好少少 不過要開到好大先聽到啲
開咗360音牆闊dd
本身諗住加左後置會同a9一樣 點知 唉

ChristianC 發表於 2022-7-19 14:32

原裝 A7000已有前置射上天 ...

加多個後置係明顯左好多

ChristianC 發表於 2022-7-19 14:32

開咗360音牆闊dd

買左先,可能你感覺同我感覺唔同
我廳細唔敢開太大聲

iversonhui 發表於 2022-7-19 15:11

開咗360音牆闊dd

360本身係為A9開發已設, 所以12聲道點都好聲。
RS5雖然話係做到好似可以用360呢個技術, 但同前者點都有分別架啦!
希望越大失望越大

LeoChin@FB 發表於 2022-7-19 16:20

A9原生已經有四支天空喇吧+四隻(四個方向)低音,萬五蚊
A7000+RS-5, $14500,啲低音喺哂前面……

GORGOR 發表於 2022-7-19 16:47

LeoChin@FB 發表於 2022-7-19 16:20
A9原生已經有四支天空喇吧+四隻(四個方向)低音,萬五蚊
A7000+RS-5, $14500,啲低音喺哂前面…… ...

你講得啱 就係喺曬前面

GORGOR 發表於 2022-7-19 17:10

GORGOR 發表於 2022-7-19 16:47
你講得啱 就係喺曬前面

今日ps5出咗新game
A7000音量開到20 後置有意外驚喜👍🏻
d雨水好真 真係喺頭頂落來咁

小瑟 發表於 2022-7-20 11:56

GORGOR 發表於 2022-7-19 17:10
今日ps5出咗新game
A7000音量開到20 後置有意外驚喜👍🏻
d雨水好真 真係喺頭頂落來咁

即係用RS5打機效果最好!???

GORGOR 發表於 2022-7-20 12:00

小瑟 發表於 2022-7-20 11:56
即係用RS5打機效果最好!???

係呀
好有力水
睇Netflix戲效果一般
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 新鮮熱辣Sony RS5

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。