jackybee 發表於 2021-12-15 21:23

avsuperman 發表於 2021-12-15 21:09
文字係好令人誤會,玩乜都好,自己啱玩咪0K,我究曾經招呼網友,之後就比人話屋细就唔好放對大喇叭,可能 ...

係呀!香港環境细冇計,我玩5.1.4,但玩得一般,所以都係聽歌為主,lx800播碟都ok架,吾會差過RS150,我之前用cary700,C兄你都好似同我倾過,因為700冇usb out所以放左換150,宜家都係150入ESO K01xd dac出amp

jackybee 發表於 2021-12-15 21:24

avsuperman 發表於 2021-12-15 21:16
認同Cary700好過Rose,身價以外,表現更出色,我都聽過,心大心細,最後入Rose,因為多玩法適合我多d,都 ...

正呀!

jackybee 發表於 2021-12-15 21:31

jackybee 發表於 2021-12-15 21:23
係呀!香港環境细冇計,我玩5.1.4,但玩得一般,所以都係聽歌為主,lx800播碟都ok架,吾會差過RS150,我之 ...

但你要小心lx800一壞左維修好麻煩!宜家pioneer代理好似好混亂,lx800我都用過短時間,佢係咁多部4K機入面轉盤造功最靚防震最好 oppo205ue同埋我宜家用緊嘅pd6個轉盤真係把鬼火

avsuperman 發表於 2021-12-15 21:37

但你要小心lx800一壞左維修好麻煩!宜家pioneer代理好似好混亂,lx800我都用過短時間,佢係咁多部4K機入 ...

曾經入廠3個月,宜家真係少用,玩Rose多d

avsuperman 發表於 2021-12-15 21:38

但你要小心lx800一壞左維修好麻煩!宜家pioneer代理好似好混亂,lx800我都用過短時間,佢係咁多部4K機入 ...

咁跨張,點爛

jackybee 發表於 2021-12-15 21:43

avsuperman 發表於 2021-12-15 21:38
咁跨張,點爛

吾係爛,係講緊pd6個盤托好弱雞姐,pockaudio未玩過!但聽歌oK嗎?lx800你要小心d,隨時過左保養無得整

jackybee 發表於 2021-12-15 21:45

Rose我都用黎睇戲,但我吾知點樣將d原装4K轉mkv

jackybee 發表於 2021-12-15 22:15

播4K畫面

kingyan 發表於 2021-12-16 09:34

avsuperman 發表於 2021-12-15 21:09
文字係好令人誤會,玩乜都好,自己啱玩咪0K,我究曾經招呼網友,之後就比人話屋细就唔好放對大喇叭,可能 ...

其實好多人唔明白細地方玩大喇叭先仲正,呢D先係高手,我當年都係細地方玩大喇叭,只最玩得好,唔洗好大聲已好靚聲

jackybee 發表於 2021-12-16 09:42

kingyan 發表於 2021-12-16 09:34
其實好多人唔明白細地方玩大喇叭先仲正,呢D先係高手,我當年都係細地方玩大喇叭,只最玩得好,唔洗好大 ...

都係架!我地方細一樣玩10吋座地
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 另一選擇Pannde pd6

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。