anguslee2012 發表於 2021-11-20 20:28

WilsonYau@G 發表於 2021-11-20 20:25
如果揀USB Drive就會彈呢個出嚟。
但師兄你唔係插USB咩?

我係插USB的, 但如果用USB DRIVE呢個位開, 係SHOW唔到野出來
要在MEDIA CARD位先見到所有檔案 (我都唔知點解)

師兄你隻USB係咩FORMAT架? Android似乎係認唔到你個格式喎

girbaud 發表於 2021-11-20 20:42

我都重裝好, 出返 4k, dv, da...
欠 imax...
多謝咁多位 ching 教路
{:8_368:}

WilsonYau@G 發表於 2021-11-20 20:42

anguslee2012 發表於 2021-11-20 20:28
我係插USB的, 但如果用USB DRIVE呢個位開, 係SHOW唔到野出來
要在MEDIA CARD位先見到所有檔案 (我都唔知 ...

唔該師兄,用另一隻USB就裝到,但一登入就叫我update version,但唔需要理會就得,感激🙏🏻
大家都可以試試

WilsonYau@G 發表於 2021-11-20 20:43

girbaud 發表於 2021-11-20 20:42
我都重裝好, 出返 4k, dv, da...
欠 imax...
多謝咁多位 ching 教路

師兄你咩型號,我始終都係無DA😔

girbaud 發表於 2021-11-20 20:47

WilsonYau@G 發表於 2021-11-20 20:43
師兄你咩型號,我始終都係無DA😔

A80J

WilsonYau@G 發表於 2021-11-20 20:51

girbaud 發表於 2021-11-20 20:47
A80J

之前都有DA嗎?

girbaud 發表於 2021-11-20 21:32

WilsonYau@G 發表於 2021-11-20 20:51
之前都有DA嗎?

D+ 開始時有齊 imax, 4k, dv, da

JAutumnChou@FB 發表於 2021-11-20 22:11

去google store download 1個叫 apk installer,開咗佢就自動 detect 到 USB入面的file,選了之後按 install

JAutumnChou@FB 發表於 2021-11-20 22:18

Frankie0000 發表於 2021-11-20 14:47
想問電視可以手動更新,個app就自動更新?
X90J用家

去#26 睇最後補充有教點樣唔自動update app

C.F.Chung@FB 發表於 2021-11-25 08:27

昨晚更新了Disney + ,而家A80j 出番齊 IMAX 4K DV DA.
原本昨天我從這裏一早知道,但SONY 還打電話通知我。他們的服務質素真的非常好。👍🏻有交帶。
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: SONY A80j 及 2021 TV 突然間Disney+ 無4K DV (已解決)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。