RyanChan91@G 發表於 2021-11-19 22:54

girbaud 發表於 2021-11-19 22:48
我係咁既

已經跟足你setting都係唔得,我諗應該係Audio TV Out嗰個位,不過唔知點樣轉做Auto,個system唔俾我較

thesun 發表於 2021-11-20 10:59

師兄我之前都有同一個問題,電視同AVM同我一樣。
試咗好多方法都唔得最後我失去左清除快取,arc 通番, NetflixDV 同Atmos 都出到
-setting, 應用程式-所有應用程式-設定-清除快取)

唔知幫唔幫到你,

RyanChan91@G 發表於 2021-11-20 19:58

thesun 發表於 2021-11-20 10:59
師兄我之前都有同一個問題,電視同AVM同我一樣。
試咗好多方法都唔得最後我失去左清除快取,arc 通番, Net ...

唔該晒師兄先,試過都係唔得,我諗住買Apple TV算,睇Disney+有哂4K Dolby vision同atmos,唔想再煩個arc

girbaud 發表於 2021-11-20 20:56

Ching
有個設定, earc 要揀自動, 你睇吓有無開到

RyanChan91@G 發表於 2021-11-20 21:05

girbaud 發表於 2021-11-20 20:56
Ching
有個設定, earc 要揀自動, 你睇吓有無開到

可以開嘅都開哂,真係唔知咩原因

thesun 發表於 2021-11-20 22:22

RyanChan91@G 發表於 2021-11-20 19:58
唔該晒師兄先,試過都係唔得,我諗住買Apple TV算,睇Disney+有哂4K Dolby vision同atmos,唔想再煩個arc ...

我都有appletv 4k, 係方便好多

fat6 發表於 2021-11-21 11:13

想問下各位師兄點解我apple tv直插sclx88都冇鴨毛屎, 係咪部機舊過頭,唔該!
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 請教師兄有關Sony A8F與Pioneer SC-LX904 ARC 連接問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。