粗人敵卡 發表於 2021-11-5 09:13

HX900H正嘢嚟
上年年尾買49吋
打機睇戲畫面好靚(係行唔到4K 120hz)

se人 發表於 2021-11-5 10:12

vincent369 發表於 2021-11-4 22:56
恭喜師兄,正常情況下係大型連鎖店親身買唔倒Panasonic 電視,冇佣,唔招呼你好合理,自己試過問問題,即刻 ...

前兩年凶宅買GX,個sales直頭話色又唔靚,又唔係平,三叔L豬就............無視凶宅sales啲廢話,俾錢.

williechu 發表於 2021-11-5 10:53

而家等師傅嚟裝機,擔心嘅係光點死點嘅問題..希望唔會遇到啦…
P記多唔多光點死點嘅問題呢?有冇師兄遇過呀?

大mo 發表於 2021-11-5 11:21

williechu 發表於 2021-11-5 08:33
我約裝機嘅時候問過cs, 講明冇收安裝費喎~只係一定要用佢哋嘅原廠掛牆架,唔係就唔會裝。我仲問佢哋係咪 ...

其實你個架價錢同代理買差唔到幾多,點解唔係代理買埋,唔使咁煩自己去買,又驚型號唔啱,又驚師傅唔幫你裝?

nippon 發表於 2021-11-5 11:53

師兄都好多野擔心,其實擔心一些未發生的事,倒不如用正向思維,開心去迎接新機,諗吓用咩正碟試機好過!

zardwys 發表於 2021-11-5 13:07

williechu 發表於 2021-11-5 10:53
而家等師傅嚟裝機,擔心嘅係光點死點嘅問題..希望唔會遇到啦…
P記多唔多光點死點嘅問題呢?有冇師兄遇過呀 ...

我八月買咗部49 HX900冇光點死點,畫面好靚

niroLee 發表於 2021-11-5 15:03

九月中裝修前訂貨,上週六來裝咗部HX900 65吋,暫時都幾滿意,貪佢顏色自然,唔好太銳利及光。 唯獨是個USB的就比較蠢啲 ,1T都讀唔到相及短片,呢家嘢就冇Samsung同Lg咁豪爽畀到你。

williechu 發表於 2021-11-5 18:56

大mo 發表於 2021-11-5 11:21
其實你個架價錢同代理買差唔到幾多,點解唔係代理買埋,唔使咁煩自己去買,又驚型號唔啱,又驚師傅唔幫你 ...

師兄講得啱. 呢啲錢唔應該慳

williechu 發表於 2021-11-5 19:13

nippon 發表於 2021-11-5 11:53
師兄都好多野擔心,其實擔心一些未發生的事,倒不如用正向思維,開心去迎接新機,諗吓用咩正碟試機好過! ...

好得好!大仗夫就應該豁然面對👍

大mo 發表於 2021-11-5 19:31

想問下師兄,裝活動架之後,由牆身到電視機面尺寸係幾多呀?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 買咗P記上年55’ LED model (TH-55HX900H),希望裝機順利啦~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。