mryu8182 發表於 2021-11-6 15:25

有THX認證, 真的假的

小瑟 發表於 2021-11-6 15:28

SonSon 發表於 2021-11-5 23:18
有THX logo......即係已有THX認證?
事隔二年, 原來 TERRY 兄已經貴為藍光碟機的廠商, 真係失敬失敬{:12_854:}, 仲可以取得 THX LOGO, 真係非常落本{:12_847:}, 不過唔知佢個LOGO係因為佢個人考左THX當埋可以用, 定係呢部藍光機真係取得 THX 的認證呢??{:12_852:} 咁真係要了解過先知. 小瑟亦都唔排除呢部BDP係好野, 但對於可能有取考成份的東西都會有一點保留。

TERRY兄的公司同產品, 早在 2018年已在我們科林出現, 只不過之前係服務, 依家係貨物咁解, 而我們 Post76 亦都官方公告過, 不要再宣傳及推廣TERRY兄的服務及產品。

{:12_793:} 有關2018年的詳情可到以下帖子了解!
【為保 Post76 和諧氣氛, 抱歉我們未能接受 Terry 兄的 MOT會籍了!】
https://post76.hk/thread-279713-1-1.html

{:12_792:}附上THXLogo 使用指引

sjbean 發表於 2021-11-6 15:44

joewong 發表於 2021-11-6 14:03
音效同205 比較呢

分析力強好多

小瑟 發表於 2021-11-6 16:34

joeyeung 發表於 2021-11-4 22:08
貼牌內容真係差好遠

二部其實點分?我又係taobao搵到呢個。好多版本,有咩分別呢?🤪
https://m.tb.cn/h.fgfsN7k?sm=843018

anson11 發表於 2021-11-6 17:38

大王揾日試吓咪知!👏🏻
大家都想知道結果!

arcll 發表於 2021-11-6 18:22

大王揾日攪場比試咪知!👏🏻
大家都想知道結果!

搞清楚部機係唔係合法先講啦,正當生產既實支持{:6_122:}

kkpysl 發表於 2021-11-6 18:38

根本英俊 發表於 2021-11-4 12:21
CHING可唔可以分享多D用後感.
Blu-ray同NAS都得?
同Panny UB9000比點睇?

目測同ub9000歐版有的距離

kkpysl 發表於 2021-11-6 18:41

大王揾日攪場比試咪知!👏🏻
大家都想知道結果!

咁咪閒返好多宣傳費?{:12_731:}

chhanthony 發表於 2021-11-6 21:36

SonSon 發表於 2021-11-5 23:18
有THX logo......即係已有THX認證?

I don’t think so.

chhanthony 發表於 2021-11-6 21:45

SonSon 發表於 2021-11-6 14:34
部機有THX logo 已經比人感覺達到THX認證標準,其實你答有定冇有幾難?有認證既比消費者更大信心咪重好, ...

佢都唔係第一次,無讀ISF就喺廣告話自己有ISF,
問多幾次就話係有用ISF嘅器材,無讀過ISF咪無囉,
THX video calibator好失禮咩?後嚟又先delete咗。
調機幾勁都好,生意做到幾大都好,我真係對呢啲搏懵做法唔太認同。
加上呢啲機一眼睇就知係用返oppo嘅設計,只係摩下啲料。
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
查看完整版本: MK 米高有本地品牌UHD Player

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。