benny888 發表於 2021-9-18 19:53

WaiYipYu@FB 發表於 2021-9-18 19:22
請問可以點處理?

oled panel 係抽獎的{:1_340:}

吾知有無用但可以see see

https://www.youtube.com/watch?v=ppxRQu0erkM

benny888 發表於 2021-10-4 18:58

update: confirm 左係訂左panel , 等6-8 weeks{:1_352:}

cantona7 發表於 2021-10-9 20:43

算好彩,肯換panel

代理通常一句正常,唔肯處理

jamesbond 發表於 2021-10-10 10:34

cantona7 發表於 2021-10-9 20:43
算好彩,肯換panel

代理通常一句正常,唔肯處理

信興唔會玩野,我舊plasma換過兩次panel,第三次就快過保都肯換,不過我嫌麻煩冇換到。

benny888 發表於 2021-11-17 13:21

update !   今日再打panasonic !!! 問完原來話誤會..... 訂塊panel 係師父們自己試野 吾係俾我的....... 話睇下會吾會做到我講d漏光, 師父們試完再會update我........

nippon 發表於 2021-11-19 12:39

我部5% grey 如圖

benny888 發表於 2021-11-19 12:55

nippon 發表於 2021-11-19 12:39
我部5% grey 如圖

waaa !!! hz2000 ??? so clean wor panel, lucky lucky ching

nippon 發表於 2021-11-19 13:11

係!65hz2000!好彩!😅

benny888 發表於 2021-11-19 13:31

nippon 發表於 2021-11-19 13:11
係!65hz2000!好彩!😅

正啦ching , 我一陣再call panasonic 睇下咩環境先

peterpan 發表於 2021-11-27 22:49

想問下係點樣試5%grey,?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
查看完整版本: 好似奶左野 (bad oled panel)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。