DicoChia@FB 發表於 2022-7-2 13:43

C兄,你系唔系用緊Tcl嘅Q10G, 玩咗一排丽音及中英文字幕能唔能够正常顯示及使用{:1_332:}

DicoChia@FB 發表於 2022-7-2 13:57

請教下各位師兄有冇人用緊tcl嘅mini led Q10G,中英文麗音及中英文字幕顯示正常嗎?或者要加部機頂盒才能解決問題

puliarmor 發表於 2022-7-3 12:48

poseyyin 發表於 2022-7-10 15:56

想問下師兄們用個個集運係邊間? 可唔可以pm 我
最緊要佢地識check/有心check 之後再加固,呢個好重要

vicken 發表於 2022-7-10 17:41

師兄可以教我將國內轉到香港版嘅電視係c1 55

kennykin 發表於 2022-7-11 12:45

DicoChia@FB 發表於 2022-7-2 13:57
請教下各位師兄有冇人用緊tcl嘅mini led Q10G,中英文麗音及中英文字幕顯示正常嗎?或者要加部機頂盒才能解 ...

TCL Q10G

中英文麗音 - 有,不過冇快捷鍵轉,要係設定入幾層先有得揀
中英文字幕 - 無

ac388 發表於 2022-7-12 17:16

vicken 發表於 2022-7-10 17:41
師兄可以教我將國內轉到香港版嘅電視係c1 55

你可在淘寶買個工程 remote, 入香港的 code 便轉成香港機

patrickfotoc 發表於 2022-7-16 08:23

求救。 新買 Samsung 水機 Q70A。 不能連接三星 伺服器。出現代碼 7-3。

vicken 發表於 2022-7-17 23:12

ac388 發表於 2022-7-12 17:16
你可在淘寶買個工程 remote, 入香港的 code 便轉成香港機

工程remote 有沒有型號? 還有就是香港 編碼係多少 ?

denonx1700 發表於 2022-7-18 13:19

patrickfotoc 發表於 2022-7-16 08:23
求救。 新買 Samsung 水機 Q70A。 不能連接三星 伺服器。出現代碼 7-3。

轉左地區未
頁: 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61
查看完整版本: 集中研究水貨電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。