gamma 發表於 2021-7-4 10:43

いたどりゆうじ 發表於 2021-7-4 00:28
今日喺K11 間 𝗦𝗢𝗡𝗬 訂咗
鋪頭有部A80J, 同 A9S 比…畫面立體層次感係幾強
所以幾期待實物嘅A90J ...

hdtvtest 出了a80j review, 佢個test sample 唔係evo panel, 唔知香港model 用邊隻, 最穏陣都是出a90j.

ivan_ng929 發表於 2021-7-4 11:02

其實現在買水尾電視機真係好抵
之前6月中行過太古城AV生活見到部65寸Panasonic HZ2000,
話晒都係頂級版OLED
個價錢都係27,000左右,(有Denon soundbar DHT-S216 、原廠掛牆電視架包送裝)
仲有二千幾(太古apita)現金券送
扣扣埋埋都係$25,000左右,真係好抵買

[現在已7月唔知仲有冇(太古apita)現金券]

神武光輝 發表於 2021-7-4 11:02

早買早享受,遲買平幾千,我等

いたどりゆうじ 發表於 2021-7-4 11:30

gamma 發表於 2021-7-4 10:43
hdtvtest 出了a80j review, 佢個test sample 唔係evo panel, 唔知香港model 用邊隻, 最穏陣都是出a90j.   ...

得A90J 用 OLED evo 咋
A80J 用LG 上一代,不過有XR 搭救,所以都係靚過LG

如果買𝗦𝗢𝗡𝗬 無論邊隻model 都冇咩理由買水尾機
XR 完全同 X1 唔同層次
應該話今次𝗦𝗢𝗡𝗬 粒XR 完勝其他品牌

JackTsang1@G 發表於 2021-7-4 11:59

Edoli 發表於 2021-7-3 02:40
信自己對眼做選擇,ssp 黃金地下水貨店有水貨實體機,價錢佢 mark 得都好高, 睇下效果就算。 ...

請問是那間水貨店? 想去睇吓

Edoli 發表於 2021-7-4 12:47

JackTsang1@G 發表於 2021-7-4 11:59
請問是那間水貨店? 想去睇吓

黃金電腦商場地下外圍。

不用去,無左90J show 出黎。

gamma 發表於 2021-7-4 18:14

いたどりゆうじ 發表於 2021-7-4 11:30
得A90J 用 OLED evo 咋
A80J 用LG 上一代,不過有XR 搭救,所以都係靚過LG

但大一個size 仲要平d,真的可以諗下

偉爵爺 發表於 2021-7-7 22:53

今日諗住去K11睇吓有無A90J
點知得部55” A80J
叫職員播吓電影🎬之類4K電影片段
點知佢話無電影個類~只有普通森林片
試唔到畫質~下次去試機帶定自家碟先😅
但A80j個Dolby Atmos 喇叭📣有唔錯嘅效果~幾好聲有驚喜!

felix1212 發表於 2021-7-8 13:51

會唔會有ching知有冇邊度有得睇A90J Demo機呢? 謝謝

lkw2005 發表於 2021-7-8 14:07

felix1212 發表於 2021-7-8 13:51
會唔會有ching知有冇邊度有得睇A90J Demo機呢? 謝謝

旺角SONY Store上個星期已經擺左出黎
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: A90J官網出咗價錢!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。