小瑟 發表於 2021-6-30 18:25

Samsung Q950A Soundbar 真正 11.1.4 聲道最強 Soundbar之王開箱評測

Samsung Q950A Soundbar 真正 11.1.4 聲道最強 Soundbar之王開箱評測{:1_330:}

今次同大家評測的可以話係 Soundbar 之王的 Samsung Q950A Soundbar 呢條真正的 11.1.4 聲道的 Soundbar 可以讓大家只需要好簡單地設定好自己的家庭影院,佢包括一個超低音和四個向上發射聲道。其實依家真係想玩家庭影院真係簡單到你唔信。{:1_339:}

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t87/1/16/1f4fa.png圖文版:https://post76.hk/ne021/07/samsung-q950a-soundbar-review/

https://youtu.be/0Ra5y1MfV3A

極地雪 發表於 2021-7-1 12:13

可惜沒得換SUBWOOFER ,唔係我都想試下,{:6_238:}
始終三叔跟個隻SUB仔好麻麻{:6_223:}

HenryTam@FB 發表於 2021-7-1 00:01

終於等到大王出評測

HenryTam@FB 發表於 2021-7-1 00:07

第一時間買咗🤣

小瑟 發表於 2021-7-1 11:37

話時話, 如果我地可以問SAMSUNG整一套 950 西裝, TV + SOUNDBAR比大家返去借玩, 整個真人SHOW, 有冇人想參加??? {:6_142:}

DickWong1@FB 發表於 2021-7-1 13:51

HenryTam@FB 發表於 2021-7-1 00:07
第一時間買咗🤣

師兄你有無接三星smartthing,你係advavced sound setting裡面有voice,bass enhancement,試下點
著bass 會唔會后置環繞聲無聲出,當OFF左佢又回復正常,因為我有這問題出現,亦都已經叫左三星師傅上門睇左啦,現在等他們回覆。

DickWong1@FB 發表於 2021-7-2 15:51

用咗samsung hw q950a都有兩個星期,幫個十仔換電源線,發覺重低音效果有改善都幾明顯嘅!唔知有冇師兄試過?

avgod 發表於 2021-7-2 16:00

DickWong1@FB 發表於 2021-7-2 15:51
用咗samsung hw q950a都有兩個星期,幫個十仔換電源線,發覺重低音效果有改善都幾明顯嘅!唔知有冇師兄試過 ...

貴唔貴? 邊樹買到啊,洗唔洗直插牆SO?

DickWong1@FB 發表於 2021-7-2 21:11

電源線我都係直插拖板頭一個位,可以上taobao睇睇,我都喺佢嗰度買大約200,300蚊。平貴豐檢由人。

DickWong1@FB 發表於 2021-7-2 21:31

可以睇下
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Samsung Q950A Soundbar 真正 11.1.4 聲道最強 Soundbar之王開箱評測

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。