PP-HK 發表於 2010-3-18 14:16

ching...SUPRA幾錢入手呀?? 睇下有冇over budget都好...
咁就等下ching的報告!! ...
wangtalltall 發表於 2010-3-18 13:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

5舊左近啦, 呢個價位仲可以選擇chord silver plus, qed new performance, 唯獨chord sp係鍍銀。

btw, bjc係幾粗下, 不過唔夠條chord粗, 但bjc其實都唔算硬身, 要轉彎唔算困難。

jason_lwk 發表於 2010-3-18 14:33

5舊左近啦, 呢個價位仲可以選擇chord silver plus, qed new performance, 唯獨chord sp係鍍銀。

btw, bj ...
PP-HK 發表於 2010-3-18 14:16 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

haha~~今日都收到ching介紹既silver plus, 今晚有新野玩~~

PP-HK 發表於 2010-3-18 14:42

咪吹我啦, 呢輪好多野搞....

又買多左兩條線, 又訂線又想訂碟, 99口臭又要幫佢刷牙...........{:6_168:}

jason_lwk 發表於 2010-3-18 14:44

QED Live PS3 HDMI Cable 係未來店都做緊特價
1M都係2百零蚊~~可以試下~~

PP-HK 發表於 2010-3-18 14:44

haha~~今日都收到ching介紹既silver plus, 今晚有新野玩~~
jason_lwk 發表於 2010-3-18 14:33 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

你同我有綠啦, 我有sp訂supra, 你有supra訂sp, 仲要係差唔多時間訂, 一齊今日到。{:6_143:}

KING 發表於 2010-3-18 19:30

HDMI線由幾十至幾千都有人用,都有人話好!都係睇你自己要求啦!
冇話1+1就=2既!{:6_188:}

avmaster22 發表於 2010-3-19 17:09

回復 14# PP-HK 師兄你隻狗狗係自己幫佢擦定出去搵醫生做?我都諗緊幫我個隻擦!扯開話題,唔好意思{:1_258:}

PP-HK 發表於 2010-3-19 19:12

我自己擦架, 開頭佢都有d驚, 不過都肯俾我擦, 我去jusco10蚊店買左個bb用既牙擦套, 都幾岩用。
頁: 1 [2]
查看完整版本: bjc hdmi cable的用後感...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。