WilsonYau@G 發表於 2021-6-27 10:48

我用tidal聽歌時發覺佢右邊觸控stop/play唔係太準確,尤其係stop完之後經常play唔到。

有無師兄有咁嘅情況?

Mandom 發表於 2021-6-27 11:19

請問1000XM4 係語音通話 和 AirPod Pro 比較如何?

BigbearYeung@G 發表於 2021-6-27 11:32

WilsonYau@G 發表於 2021-6-27 10:48
我用tidal聽歌時發覺佢右邊觸控stop/play唔係太準確,尤其係stop完之後經常play唔到。

有無師兄有咁嘅情況 ...

唔會哦。

wawa303006 發表於 2021-6-27 12:40

睇完YOUTUBE過黎,請問樓主,EQ分享係邊度睇?

黑柴 發表於 2021-6-27 20:22

小瑟 發表於 2021-6-26 15:12
呢個問題係YT都有人問!!
的確係可以囉三隻來講下的,不過呢排好多片未拍,好似 APPLE TV 4K ...

用iPhone的話,想聽人聲自然,有分析力,低音速度快量感唔需要多,PI7同WF1000MX4邊隻會比較好{:12_764:} {:12_764:}

Raycheung 發表於 2021-6-27 22:55

黑柴 發表於 2021-6-27 20:22
用iPhone的話,想聽人聲自然,有分析力,低音速度快量感唔需要多,PI7同WF1000MX4邊隻會比較好 {:1 ...

iPhone的話,冇任何配件嘅情況下,應該係PI7會好d
應該要一件配件USB-C to Lightning

Raycheung 發表於 2021-6-27 23:36

小瑟 發表於 2021-6-26 09:11
😈嚴測十大入手前必試功能:🎧Sony WF-1000XM4 真無線耳機超深入重度測試!😎片尾彩蛋Q&A【耳機評測下集 ...

大王,小弟希望真無線耳機評測可以加入延遲值,因為除左聽歌睇戲仲有打下機,延遲值對槍game黎講就非常重要,耳機技術亦有好大進步,但延遲值就好多專業嘅評測都冇乜點講,亦只有少數評測會講,但個評測d耳機通常都係一d出左比較耐嘅耳機,新出品會講延遲值嘅評測真係一個都冇,希望大至會加入延遲值一環{:6_136:}

issachar 發表於 2021-6-28 00:33

原來呢對野咁多野玩... 有 D 改觀, 不過仲未令我想出手

乂死靈乂 發表於 2021-6-28 00:58

睇完youtube片過黎,樓主係唔係有EQ Setting分享?

Otis 發表於 2021-6-28 15:05

我想睇xm4同pi7嘅比較{:1_328:}{:1_328:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 真無線評測 | Sony WF-1000XM4 真無線耳機終極!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。