avsuperman 發表於 2021-4-25 17:07

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 16:58
都有同感,個幾月前我由onkyo 轉6500,真係比佢吸引到,埋身同拳拳到肉我好喜歡,個app加audyssey 對我細 ...

宜家玩好抵,我都玩左8500三年,係下一代旗艦出前(110出到10月停),相信都唔洗换,希望我部捱到

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 17:13

avsuperman 發表於 2021-4-25 17:07
宜家玩好抵,我都玩左8500三年,係下一代旗艦出前(110出到10月停),相信都唔洗换,希望我部捱到 ...

會唔會偷雞出左問題呢?因為我之前6500偷雞好唔穩定,有時會冇左聲,有時得有時唔得咁,所以8500直update 算,始終有atmos 1.6,相信都好好多,而我個人覺得偷麻麻,動態加強左但少左D細節咁,感覺好怪。

avsuperman 發表於 2021-4-25 17:46

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 17:13
會唔會偷雞出左問題呢?因為我之前6500偷雞好唔穩定,有時會冇左聲,有時得有時唔得咁,所以8500直update ...

電子野,要壞就壞,希望捱到直至换機先攞舊機維修再放二手,我喜歡動態,所以鍾意玩imax,中置聲升上幕中央,震撼感比Atmos強得多

老五 發表於 2021-4-25 18:38

本身用開天龍7200,本來想轉6700,但同Pioneer 旗艦差唔多價錢,咁梗係要旗艦啦

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 18:41

老五 發表於 2021-4-25 18:38
本身用開天龍7200,本來想轉6700,但同Pioneer 旗艦差唔多價錢,咁梗係要旗艦啦 ...

我原本都係,但最後我比多左2千買水8500{:1_332:}

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 18:44

avsuperman 發表於 2021-4-25 17:46
電子野,要壞就壞,希望捱到直至换機先攞舊機維修再放二手,我喜歡動態,所以鍾意玩imax,中置聲升上幕中 ...

雖然未上過ching度,但好難想像ching D器材還想要再多D動態{:1_352:}

PepperFish@FB 發表於 2021-4-25 18:47

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 18:41
我原本都係,但最後我比多左2千買水8500

乜你部8500係水?仲要貴904多兩千!😳即係兩萬一,二?

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 18:51

PepperFish@FB 發表於 2021-4-25 18:47
乜你部8500係水?仲要貴904多兩千!😳

係呀,under 20k

PepperFish@FB 發表於 2021-4-25 18:53

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 18:51
係呀,under 20k

Under20k?904唔係兩萬咩?貴兩千咪成$22k囉~

Jazzgd1 發表於 2021-4-25 18:55

PepperFish@FB 發表於 2021-4-25 18:53
Under20k?904唔係兩萬咩?貴兩千咪成$22k囉~

Pmed
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
查看完整版本: 天龍AVC8500撞邪,希望捱多一段時間

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。