小瑟 發表於 2021-1-27 09:07

請多多善用"短消息" PM 功能(附教學)

其實我地科林一直都有D問題係一直都解決唔到的, 就好似大家留言叫 "樓主PM咁你" 咁.{:12_778:}

{:12_785:}不如我又提多一次大家, 其實我地可以直接係 "樓主個頭像下面", 有一個叫 "發消息" 的連結, 大家只需要點一點佢, 就可以直接 PM比你想私下問野既版友架勒. 咁就唔洗我地版主成日都要洗版式咁同大家刪除留言啦!!!{:12_786:}

jpclhair 發表於 2021-1-27 11:32

{:12_724:}

kl122002 發表於 2021-1-27 11:46

我留意到好多都係推返d陳年舊post ,
還是設系統自動動時限, 比如1-2年無人回復就自動鎖回覆功能?

kleung 發表於 2021-1-27 12:57

GOOD 與時並進{:6_193:} {:6_193:} {:6_193:}

小瑟 發表於 2021-1-28 09:20

kl122002 發表於 2021-1-27 11:46
我留意到好多都係推返d陳年舊post ,
還是設系統自動動時限, 比如1-2年無人回復就自動鎖回覆功能? ...

其實已經有設定左, 過左3個月都冇覆的就會鎖PO的!!!
不過又有版友話鎖左想覆又覆問野又問唔到咁~

kl122002 發表於 2021-1-28 13:51

小瑟 發表於 2021-1-28 09:20
其實已經有設定左, 過左3個月都冇覆的就會鎖PO的!!!
不過又有版友話鎖左想覆又覆問野又問唔到咁~ ...

試下半年至一年為時限?

{:6_141:}

hiukong 發表於 2021-1-28 15:37

我都算係一個"協助者". 事緣我出左個 post, 入面提到我用左件淘寶器材達到目的. 因為我覺得直接 post 埋淘寶 link 好似我有份收錢咁, 所以就無做到. 原來係好多師兄都有興建知道件野係點, 就人人留言叫我PM, 搞到個 post 不斷推上去, 又無咩特別新資料同訊息. 講聲唔好意思先.

咁情況我以後一係唔係提呢D 玩具, 一係就索性 post 埋出黎. {:6_168:}

小瑟 發表於 2021-4-6 22:18

hiukong 發表於 2021-1-28 15:37
我都算係一個"協助者". 事緣我出左個 post, 入面提到我用左件淘寶器材達到目的. 因為我覺得直接 post 埋淘 ...

我都明既, 所以我都係提下大家, 同埋我見到時刪PO大家都唔好意咁呢~{:1_332:}
頁: [1]
查看完整版本: 請多多善用"短消息" PM 功能(附教學)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。