toms110 發表於 2021-11-1 00:45

kingyan 發表於 2021-10-31 21:43
問吓toms110兄可以問邊位借, 叫佢幫你搭天地線, 佢之前好似話一般人放按金就可以借,
好似話佢係VIP就咁 ...

我地係幫襯開, 人地又當我地係信得過嘅熟客先會借, 個個都話借, 無回頭咪PK?{:6_180:}

toms110 發表於 2021-11-1 00:49

快活人 發表於 2021-10-31 21:59
幫我搭天地缐果位老友,在11樓也是熟客,佢也想知道可以同邊位sale或經理借到玩具玩 ...

如你老友係佢地熟客, 點會唔知邊幾個係話事人{:6_188:}

kingyan 發表於 2021-11-1 00:53

toms110 發表於 2021-11-1 00:42
你講果啲全棟友誠都好似無得賣

我以為輝煌乜都有, 我見你D野佢公司都好似冇得賣{:6_141:}我都想借三個地盒番來再玩吓, 可以問邊個

kingyan 發表於 2021-11-1 00:54

toms110 發表於 2021-11-1 00:45
我地係幫襯開, 人地又當我地係信得過嘅熟客先會借, 個個都話借, 無回頭咪PK?...

比按金囉

kingyan 發表於 2021-11-1 00:57

toms110 發表於 2021-11-1 00:49
如你老友係佢地熟客, 點會唔知邊幾個係話事人

即是可以搵邊個, 我只在輝煌買過兩次野

toms110 發表於 2021-11-1 01:01

kingyan 發表於 2021-11-1 00:54
比按金囉

線材係可以嘅, 但唔知係咪全部

toms110 發表於 2021-11-1 01:03

kingyan 發表於 2021-11-1 00:53
我以為輝煌乜都有, 我見你D野佢公司都好似冇得賣我都想借三個地盒番來再玩吓, 可以問邊個 ...

我全部KS線都係搵佢買, Lightspeed又係, CentreStage墊又係, AH XLR都係喎

toms110 發表於 2021-11-1 01:06

kingyan 發表於 2021-11-1 00:57
即是可以搵邊個, 我只在輝煌買過兩次野

Sorry, 唔想開名, 因為呢個應該唔係一般服務, 出電梯左邊自己問吓啦, 唔一定得架{:6_195:}

kingyan 發表於 2021-11-1 01:13

toms110 發表於 2021-11-1 01:03
我全部KS線都係搵佢買, Lightspeed又係, CentreStage墊又係, AH XLR都係喎

代理黎生剛回覆

即是點情況{:6_146:}

kingyan 發表於 2021-11-1 01:17

toms110 發表於 2021-11-1 01:06
Sorry, 唔想開名, 因為呢個應該唔係一般服務, 出電梯左邊自己問吓啦, 唔一定得架...

即是乜玩法?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 可提升畫質的接地盒Increcable MVD–EARTH

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。