ob3to 發表於 2020-6-16 11:25

Happy89 發表於 2020-6-16 11:03
本應我都想升級天龍8500 , 看此文後也掉消念頭 , 要付出兩萬五元買機其次 , 問題是擔心萬一器材出事 , 便遇 ...

由其是AV機 週身功能範數多 出事的机會大.!買了這個垃圾维修部負責修理的品牌咪提心吊胆?1係裝香求神唔好出事 咁咪即是貼錢買難受?哈哈…

patrickcw 發表於 2020-6-16 11:26

之前上過去見佢d機棟晒度成個月都無旭過! 類似既post之前都見過, 不過借d倚比76 deleted左, 希望今次唔會!

孤身走我路 發表於 2020-6-16 11:51

啲機咁樣搭住........????

唔係嘛!??????/

孤身走我路 發表於 2020-6-16 11:52

啲機咁樣搭住呀?唔係嘛?????

issachar 發表於 2020-6-16 11:56

見到呢 d 情況都幾心 up.... 明明件 product 係 okay, 但係就比呢 d 外判公司整死個品牌...

不過又咁... 好似 SONY 咁連自己整 TV 都整得唔好... 真係唔明 d 公司諗乜

mksoundhk 發表於 2020-6-16 12:10

PIONEER 藍光被吹到上天
老實講OPPO堅係少壞機
可惜唔再做藍光機{:6_203:}

孤身走我路 發表於 2020-6-16 12:16

ob3to 發表於 2020-6-16 11:25
由其是AV機 週身功能範數多 出事的机會大.!買了這個垃圾维修部負責修理的品牌咪提心吊胆?1係裝香求神唔好 ...

我都正有此意.....估唔到天龍"售後"服務係咁.....失望....

壞咗唔係原廠維修, 係外判.......

不能接受.....

billy3310 發表於 2020-6-16 12:31

8500 之後可以升級8K
吾知仲有無ching 會比佢地搞

成龍大哥 發表於 2020-6-16 12:44

mksoundhk 發表於 2020-6-16 12:10
PIONEER 藍光被吹到上天
老實講OPPO堅係少壞機
可惜唔再做藍光機

冇計喎,發燒友唔通會用sony/samsung嘅入門player咩?冇可能啦......

rach 發表於 2020-6-16 13:04

消費者唔係傻的, 奶過野下次就知點做😉
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 唔鬧唔得Pioneer售後服務

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。