李好野@76 發表於 2020-5-8 02:35

goldberg0083 發表於 2020-5-7 23:12
去咗呢位師兄到家訪之後,你會覺得你冇買錯機!
不特止仲會好大聲同人講什麼叫冇低音, 我怕你受唔起{:6_1 ...

驚上到去!變咗又前又後!
回唔到現實世界{:1_333:}

ob3to 發表於 2020-5-8 17:38

calbee1128 發表於 2020-5-3 09:01
😱😱師兄歡迎家訪嗎

師兄你好 其實我覺得Y記在 3070個代D力水已有明顯進步!更何况是3080 利申我是Y記老友 遠年的1900,863,2067,3040,到現用最滿意的3070呢! 祝越玩越開心

關大爺 發表於 2020-5-9 18:26

師兄,其實y記低音絕對夠,
利申,本人用y記2070{:1_333:}

關大爺 發表於 2020-5-9 18:30

ob3to 發表於 2020-5-8 17:38
師兄你好 其實我覺得Y記在 3070個代D力水已有明顯進步!更何况是3080 利申我是Y記老友 遠年的1900,863,206 ...

ob3 兄,可惜我早一步入,如果唔係我都揀2080{:1_336:}

kkc 發表於 2020-5-11 13:11

Pioneer LX-704 {:1_326:}

伸利 701 用家, 當年都諗過 901 但性價比 701 sure win 主要只少2channel... 所以唔推 904

JoviLai@G 發表於 2020-5-11 16:55

calbee1128 發表於 2020-5-3 09:01
😱😱師兄歡迎家訪嗎

歡迎

calbee1128 發表於 2020-5-11 18:20

JoviLai@G 發表於 2020-5-11 16:55
歡迎

😍😍😍師兄幾時方便呀🙏🏿🙏🏿🙏🏿

JoviLai@G 發表於 2020-5-11 19:21

calbee1128 發表於 2020-5-11 18:20
😍😍😍師兄幾時方便呀🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Pm 我

banjo 發表於 2020-5-11 22:47

calbee1128 發表於 2020-5-2 20:29
師兄我冇聽堆介呀, 今日我自己去左TST通利個SHOWROOM到試過, 我唔清楚點解我有呢個感覺, 以下張相係我今 ...

Y記3080, 有兩個制你一定要識, 一個係'Straight'另一個係'AI'
想聽闊音塲就'AI', 埋身就用'Straight'.

calbee1128 發表於 2020-5-11 22:55

banjo 發表於 2020-5-11 22:47
Y記3080, 有兩個制你一定要識, 一個係'Straight'另一個係'AI'
想聽闊音塲就'AI', 埋身就用'Straight'. ...

師兄想請教吓Straight 係咩東東嚟
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 三選一 AV Amp

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。