Elvin_F 發表於 2020-4-29 14:21

所以我都係用訂模型既心態係等佢條線 2月23日訂 等緊既時候咪玩住手上既模型先囉 如果再玩其他模型 實駛好多錢 同買耳機線一樣🙈

lokkol 發表於 2020-4-29 16:39

Elvin_F 發表於 2020-4-29 14:21
所以我都係用訂模型既心態係等佢條線 2月23日訂 等緊既時候咪玩住手上既模型先囉 如果再玩其他模型 實駛好 ...

我覺得大部分人有怨氣係因為佢應承咗但交唔到,又求助無門咁,唔係因為個期長

鄭浩鋒@FB 發表於 2020-4-29 21:47

本來就有店想做TOXIC但又驚貨期唔敢做,後來先有港版事件,而家佢地做都係好夠膽,本來訂都預左要有排等,但係呢間D貨期咁唔穩定仲咁型去車個咁O既大炮,而家咪型到盡頭囉{:1_253:},不過佢地都唔係未試過,舊年音展D漢聲都係等好耐比人追到褲甩{:1_343:}

athlonfx60 發表於 2020-4-29 21:56

咁都係唯有等啦, 我都係想知係咪其他師兄都有咁嘅情況。原來都有唔少...

fatchiu2207 發表於 2020-4-29 21:57

2月頭訂,影都冇。拍片推銷時就6-8星期到,而家遲咁多就聲都唔聲,連扮下嘢拍條片交代下都唔做。疫情同貨運問題係明白,但你作出過承諾而又做唔到就要主動交代下啦(toxic cable facebook Matt都有解䆁),冇誠信嘅舖位頭真係冇下次

faichu 發表於 2020-4-30 21:15

我在2月12日訂了BW綠皮4.4 cm線
😑😑😑

kazwat 發表於 2020-4-30 22:45

好消息五月出貨

ip_csl 發表於 2020-4-30 23:43

kazwat 發表於 2020-4-30 22:45
好消息五月出貨

分批出貨,並不代表五月一定可以到手.

choisan 發表於 2020-4-30 23:48

我四月初在英國 ebay買東西,寄去當地習運倉,四月十七巳收到。

choisan 發表於 2020-4-30 23:48

......................
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 有冇人等緊 Toxic cable 到貨?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。